Himmelfart

Til de aktive

himmelfart

Har du bestemt dig for, at du gerne vil have et digitalur, så kan du med fordel tage et kig på de flere hundrede forskellige modeller, der er at finde i Casios G-shock-serie, da der naturligvis også gemmer sig et ur, der passer til dine forestillinger og krav i denne samling af robuste og slidstærke ure. Mange danskere gør brug af smarte ur fra mærket casio når de løber, cykler eller dyrker en anden form for sport, der kan dokumenteres med en tidtagning, da urerne ikke er særlig tunge og derfor ikke føles belastende eller irriterende, når de medtages på en cykel- eller løbetur. Dog er der naturligvis også en række danskere, der er så glade for deres G-shock-ur, at de bruger det til dagligt. Uanset om du leder efter et digitalur til sportslige aktiviteter eller til hverdagsbrug, så finder du med garanti et passende ur i blandt de et bredt udvalg af disse modeller.

Løber urotrolig meget

Da jeg selv løber meget og er igang med at træne op til et halvmarathon, så er jeg nødt til at holde øje med hvor meget jeg forbedre mig i løbet af det næste stykke tid. Til at gøre dette har jeg købt et nyt smart ur fra casio, der er et flot, sort og slidstærk digitalur, der ikke er skamfuldt at have om håndleddet. Da jeg har en større ursamling, så bruger jeg dog ikke mit GA-100-1A1ER til dagligt, men hvis jeg ikke havde haft andre ure, så havde jeg dog ikke haft nogle problemer med at gøre det, da det er et flot og moderne ur.

Ikke altid helt let at finde

Til de aktive

Det er ikke altid helt let at finde det rigtige ur, men det er dog blevet langt lettere nu, hvor sider som Lipa.dk er kommet. For man kan lynhurtigt skabe sig et overblik over hvilke modeller der er til rådighed. Det gør bare at man altid er 100% sikker på at man får det rigtige ur til den rigtige pris og det er altså vigtigt. Jeg havde nemlig en ven som havde købt et ur i en fysisk butik og jeg havde købt mit over nettet, der sparede jeg 500 kr. i forhold til ham.

Se mere om urene her: http://lipa.dk/digitalure

Tags:
Back to top