Himmelfart

Sygeplejerske – et hårdt job

himmelfart

Jeg har efterhånden nu været sygeplejerske i godt over tyve år. Mange mennesker i dag har ikke altid den største respekt for sygeplejersker, men dette har jeg vænnet mig til. Desværre er det ofte sådan, at nyuddannede forlader erhvervet efter at have arbejdet i eksempelvis kun seks måneder. Men man må også bare sige, at det er altså en vanskelig profession, hvor der kan forventes latterliggørelse og chikane på daglig basis, selv fra andre sygeplejersker. Nu er det ikke fordi at jeg kun skal snakke om hvor hårdt vi har det, for andre brancher har det jo også hårdt. Min mand er eksempelvis maler og sådan en malermester laver altså også dagens gode gerning. Han arbejder hos krohn og møller, så står du lige og mangler en kærlig omgang, så tjek da lige deres side ud på krohn-moeller.dk.

Der er dog også nogle meget gode grunde til at være en sygeplejerske og dem vil jeg gerne dele med dig. Fra det øjeblik hvor jeg dimitterede og til dag, da jeg har nydt at hjælpe folk, når de har været på deres mest sårbare fase og det er et privilegium at kunne være med til, men samtidig også et stort ansvar.

Sygeplejerske - et hårdt job

Trist af være syg

At være syg er stressende for mange, men når du bliver indlagt på hospitalet og er udsat for en fremmed kultur, så tilføjes endnu mere stress, og en følelse af frygt. Du får at vide, hvornår og hvad du skal spise, hvornår du skal sove, når du bliver vækket og er samtidig ofte en genstand for mange undersøgelser og behandlinger. Man skal derfor tage sig godt af sådanne udsatte mennesker.

Tags:
Back to top