Himmelfart

Styr på energien.

himmelfart

Styr på energien.

Sydenergi er alment kendt som leverandør af både el, gas og strøm. De færreste ved dog at det langt fra er alt hvad de tilbyder. Faktisk kan man få samlet mange flere af sine regninger på et enkelt sted. De kan opkoble dig på nettet med fiber bredbånd, levere dit TV signal og du kan ligeledes købe din telefoni igennem deres hjemmeside. For os som ikke ligefrem jubler over at bygge høje tårne af konvolutter og breve, er det jo rart at kunne samle sine ting nogle få steder. Hvis jeg selv kunne vælge, ville jeg kun have en enkelt udbyder til alt hvad jeg skulle bruge. En enkelt gang om måneden skulle der komme en opgørelse over mit samlede forbrug. Denne opgørelse skulle i øvrigt komme pr mail som vedhæftet fil. Den kunne jeg så ved hjælp af et enkelt klip overføre til en arkiv mappe, hvor alt blev arkiveret. Alt skulle foregå ved brug af betalingsservice, så jeg intet skulle foretage mig.

En af dem.

Jeg er ikke den eneste der har det på denne måde. Jeg vil gætte på at halvdelen af de folk jeg kender har det på samme måde. Nogle har ikke de store problemer med at holde styr på papirer og regninger. Nogle folk kan bare det med at åbne brevene, betale regningerne, arkivere papirerne og færdig bum. Jeg ser op til dem, selvom jeg godt kan se at det er mig der er en klovn, og ikke dem der er noget specielt. Mange menneskers livskvalitet ville blive noget bedre, hvis de kunne slippe for disse administrative småproblemer, som det jo er, når man ikke har kørekort til brevhåndtering. For min skyld kunne vi bare lukke Post Danmark ned en gang for alle. Vi ville da stå med en del ekstra arbejdsløse postbude, men taget i betragtning hvor meget postbudene egentlig generer mennesker som mig, ville det være det værd. Der er desuden absolut ingen grund til at have udgifter til at have folk til at køre rundt i blier med papirer i hele landet, når det kunne gøres både gratis og øjeblikkeligt i stedet for at det tager et døgn med posten.

Tags:
Back to top