Himmelfart

Styr på dine brudesmykker

himmelfart

Mange spørger, om det overhovedet kan blive for meget med smykker til brylluppet, og svaret er ja! Du vil have dine brudesmykker til at forbedre dit udseende, ikke overmande det. Den vigtigste overvejelse er, om folk kan mærke, at du på din store dag er mere end dine smykker eller kjole. Alt i dit bryllups arbejde bør fungere harmonisk sammen. Alt fra perler til smykker til bryllupskagen. Når det er sagt, kan du vælge et smykke, der skiller sig ud, bare sørg for det er ikke så skandaløst, at det er distraherende. Og sørg for at holde resten af dit look enkelt. For eksempel, hvis du vælger lysekroneøreringe, så skip da halskæden. Hvis du vælger en dramatisk halskæde, så lad dine håndled være bare. Hvis du ønsker at bære en halskæde, armbånd og øreringe, vælge da noget mindre prangende, og sørg for at de arbejder sammen – at købe et perlesmykkesæt sikrer, at du får brudesmykker, der fungerer godt sammen. Husk, at brudesmykker skal understrege dig, ikke overmande dig.

Strandbryllup

Til strandbryllupper, vil, ligesom perlesmykker, også smykker med perlemor og skaller være smukke. Med deres nautiske konnotationer er disse stilarter meget passende. Bare vælg noget frisk og ikke noget for formelt, såsom en tin-kop halskæde snarere end en perle streng. Eller et perlemor-armbånd snarere end en fire-strenget perle manchet. Så længe du holder smykkerne tonet ned for at afspejle den uformelle stemning, vil du ser vidunderlig ud. Til et black-tie bryllup er det der, hvor du kan gå hele vejen. Tiaraer, fire strenget perle armbånd, fire strenget perle halskæder, lysekrone øreringe … de er alle passende det fine bryllup. Vælg noget, der virker med din kjole, og holdt det formelt, formelt, formelt. Tænk klassiske perle smykker eller diamanter. Hvis du elsker udseendet af diamanter, men har kun råd zirkoner, er der ingen, der har brug for at vide det udover dig. 

Generelt hvis man skal til bryllup, så er det tiden hvor man kan pynte sig ekstra med prangende smykker evt af sten, som man ellers ikke vil gå med til almindelig fester. Så det er tiden hvor man kan lege prinsesse.

Styr på dine brudesmykker

Tags:
Back to top