Himmelfart

Spare lidt træningstid

himmelfart

Spare lidt træningstid

Jeg har altid været en rigtig sports knægt, og altid elsket sport og træning. De sidste par år har jeg dog ikke haft så meget tid til at træne ordentlig, eller møde op til fodboldstræning, fordi at jeg jo er begyndt på en uddannelse, som kræver at jeg bruger det meste af min tid, på at læse og studere uddannelsen. Det er vigtigt at få lavet sine ting, og have styr på hvad der bliver gennemgået i timerne, eller kommer man bagud, og så misser man en hel del viden, som har sværere at erhverve senere, og som sikkert også har noget at gøre med all de andre ting, som man også skal lære, og så får du hellere ikke lært dem ordentligt, og lige pludselig er du havnet i en dum og dårlig cirkel, så derfor er det rigtig vigtigt at få lavet tingene, og lavet dem ordentligt. Det gør så, som sagt, at man har en del mindre tid, og jeg får ikke rigtig trænet.

Mor med de gode idéer

Jeg har derfor overvejet, om jeg ikke kunne lave noget hjemmetræning, og så spare tid på den transport, som det ellers ville tage mig at komme til og fra træningscenteret, og i længden ville det jo nok også være billigere. Jeg fik idéen fra min mor, som laver en del træning der hjemme hos dem, hvor hun får inspiration fra denintelligentekrop.dk, til blandt andet pilates træning og al den slags. Det er ikke lige den intelligente krop og de ting der er på den side, som jeg havde i tankerne at jeg skulle lave, men mere bare nogle almene vægtløftnings øvelser, hvor jeg bruger håndvægte og den slags. Jeg tror at det ville være fint nok for mig, bare at træne med håndvægte, og måske også købe mig en bænk og tilhørende vægtstang. Det kunne også være meget fedt at få boret en stang op i væggen eller få lavet et stativ, som man kunne træne på, og så bare træne på en lidt mere naturlig måde, og få bygget musklerne naturligt. Det ville være pisse fedt, og jeg ville få sparet en masse tid.

Tags:
Back to top