Himmelfart

Spa med familien

himmelfart

Her sidste sommer, var familien og jeg på spa ophold  i københavn. Det skulle være den helt gode tur, hvor vi ikke sparede på noget. Derfor havde vi kigget på et par forskellige hoteller, og hjemmesider, men endte ud med vælge en af arthur hotels, som lignede et sted hvor man rigtig kunne få et dejligt spaophold.

Det fandt vi så også ud af at det var, hele familien nød opholdet rigtig meget. Især vores lidt ældre søn på 19, som er i gang med at tage sin kandidat på Roskilde Universitet, det er vist noget indenfor samfundsvidenskab og økonomi han er igang med. Men det var jo rigtig dejligt at han kunne holde lidt fri, og tanke helt op.

Ude at se noget

Spa med børnene

Selvom meget af tiden gik med at være indendørs i spa, og nyde hinandens selskab, så var vi også ude i byen københavn, vi var for eksempel på Eksperimentariet, da vi jo har nogle “små” efternølere, Gitte og Frederik, de er tvillinger og 16 år gamle. Så det at tage på Eksperimentariet, syntes vi at de kunne få en helt masse ud af. Og om de gjorde. De var simpelthen ellevilde, og løb rundt fra det ene sted til det andet, helt vildt fascinerede af alle de mange forskellige ting der var at se og prøve. Det kan klart anbefales at tage sine unger med til københavn på spa ophold, så længe man også har nogle andre aktiviteter til dig, gemt oppe i ærmet. Især hvis man kan overraske dem giver det pote.

Tags:
Back to top