Himmelfart

Som de rige, berømte og smidige

himmelfart

Det varer nok et pænt stykke tid før jeg kommer i bladene. Bare fordi jeg er begyndt at dyrke pilates, så er det ikke sikkert, at invitationerne til at komme til gallapræmierer vil begynde at vælte ind. Der skal nok noget mere end nogle pilates øvelser til. Det er nu heller ikke derfor, at jeg er begyndt med pilates. Det er egentlig kun fordi jeg gerne vil passe lidt på mig selv og min krop.

Inspiration på nettet

I de sidste år har jeg ladet lidt stå til med at gøre noget godt for min krop. Det kan desværre ses alt for godt på min figur og rædslen i min badevægts øjne. Der er nok gået lidt for meget hverdag i det. Når man – som jeg – er alene med to små børn, bliver der ikke så meget overskud til den slags ting. Nu er mine dejlige unger heldigvis ved at være så store, at der bliver mere plads for mig til at gøre ting, som jeg gerne vil bruge tid.

Som de rige, berømte og smidige

At det lige blev pilates jeg har kastet mig over, skyldes at jeg en aften fandt mig selv på denintelligentekrop.dk og deres hjemmeside. Her blev jeg lidt bidt af de muligheder, som lå i pilates. Så var det ellers bare med at komme i gang. Jeg har ikke genvundet min figur fra før jeg fødte mine tvillinger, men lige så stille og roligt kan jeg mærke, hvordan min krop bliver stadig stærkere og hvordan jeg ikke behøver så meget af målebåndet til at komme rundt om mave og lår. Det kan jeg godt vænne mig til.

Lige om lidt er det også forår. Det er i hvert fald hvad kalenderen fortæller mig. Når der bliver lidt varmere forventer jeg også, at jeg skal ud og løbe i skoven. Det har altid været et hit hos mig – når jeg har haft tiden til det. Det har desværre knebet lidt her på det sidste. Lige nu er stierne lidt for smattede til min smag, så jeg holder mig lidt indendøre i min lejlighed. Så får den bare lidt pilates øvelser.

 

Tags:
Back to top