Himmelfart

Solen skinner

himmelfart

Det tegnede til at blive en skøn dag i hvert fald vejrmæssigt. Allerede tidligt fra morgenstunden skinnede solen fra en skyfri himmel, og egentlig burde Mille være glad for, at hun havde fri på netop en dag som denne. Sådan følte hun dog ikke, for hun vidste nemlig, at der lå en meget lang to do liste og ventede på hende ude i køkkenet. Mille lå et øjeblik i sin seng og kiggede ud af vinduet og ud i haven, hvor to gråspurve sad og spiste af det brød, som Mille havde smidt ud i haven dagen forinden.

Et øjeblik overvejede Mille, om hun bare skulle blive liggende i sengen og slappe af. Hun vidste dog godt, at hendes pligter og ærinder stadig ville ligge og vente på hende dagen efter så, og så ville hun ikke kunne nyde sine fridage i samme grad, som hvis hun havde ordnet tingene. Mille stod derfor op og gik ned i køkkenet. Først ville hun brygge sig en kop kaffe, og så ville hun tage fat på listen.

De lette ting først

Mille besluttede sig hurtigt for, at hun ville lave nogle af de lette ting først. For eksempel skulle Mille bestille en gave til sin søster fra hjemmesiden matas.dk. Milles søster havde nemlig været henne i en matas, hvor hun havde udpege forskellige ting, som hun godt kunne tænke sig, men som hun desværre ikke kunne købe, fordi hun var studerende og derfor ikke havde særlig mange penge.

Mille havde dog sørget for at bide mærke i, hvilke ting det var, som søsteren gerne ville have. Derfor kunne hun nu med lethed bestille tingene hjem fra hjemmesiden matas.dk, mens hun selv sad i sit nattøj og nød en god kop kaffe. Der var nu ikke noget, som at starte dagen med en rigtig lækker kop kaffe. Det havde Mille altid ment, og derfor hun stædigt fast i, at der hver morgen skulle være tid til en god kop kaffe.

Solen skinner

Herefter skulle Mille i gang med de andre gøremål. Solen skinnede stadig udenfor, så Mille skyndte sig med sine æringer og pligter. Hun ville gerne være hurtigt færdig, så hun kunne komme ud at nyde den dejlige sol.

Tags:
Back to top