Himmelfart

Snekaos eller sol?

himmelfart

Snekaos eller sol?

Jeg var ved at gå ud af mit gode skind. Vinteren ville ingen ende tage og jeg var overbevist om at jeg ikke havde set en solstråle i over seks måneder. Og så var det tilmed kun februar og vinteren kunne i teorien fortsætte et par måneder endnu. Jeg var nødt til at gøre noget.

Jeg gik ind på Google og søgte på billige rejser og afbudsrejser. Jeg var til at starte lige glad med hvilken destination jeg ville havne på, det eneste jeg tænkte på var billige rejse og sol. Det var da jeg faldt over travelmarket.dk.

Sol i stuen

Da jeg sad og søgte på travelmarket.dk følte jeg pludselig at temperaturen steg i stuen, og det var som om at det blotte faktum at jeg var ved at planlægge min ferie i sig selv var nok til at skabe en smule stemning og sol i stuen. Men fantasien alene er jo ikke nok til at skabe den helt rigtige feriestemning. Jeg begyndte derfor at søge på forskellige charterrejser og afbudsrejser. Tilbud var der masser af, men det var svært at vælge mellem de mange muligheder. Skulle jeg tage på ferie i Egypten og se på pyramider eller skulle jeg tage til Bulgarien og ligge på en strand? Eller skulle det være storbysferie i Athen og føle historiens vingesus i demokratiets vugge? Efter flere timers overvejelser faldt jeg dog over det perfekte rejsemål.

I lufthavnen

Nu står jeg i lufthavnen og jeg opdager at jeg bestemt ikke har været ene om at føle frustrationer over den lange vinter. I køen til check in står hele familien Danmark med store smil klistret på ansigterne. Forventningens glæde er nærmest håndgribelig og det er klart at alle har store forventninger til mødet med solens stråler og varme temperaturer. Enkelte er nærmest allerede iklædt strandtøjet og jeg kan ikke lade være med at smile over hvor meget de må have frosset i metroen. 

Efter lange køer ved check in, sikkerhedskontrollen og ved gaten er jeg endelig om bord på flyet og sidder med min lille flaske hvidvin. Jeg opdager jeg har det samme smil på ansigtet som resten af flyets passagerer.

 

Tags:
Back to top