Himmelfart

Smykker 24/7

himmelfart

Smykker 24/7

Hvad er der dog sket med verden? Min kæreste, som er helt vild med smykker, kan nu shoppe 24/7, så længe der er penge på kontoen. Og det er hun god til. For nylig har hun kastet sin kærlighed og dankort efter smykker.dk, hvor de har mangt og meget, som kan friste. Heldigvis kan internettet byde på andre ting en smykker og hårpynt.

Ikke gå ned på udstyr

Selv er jeg ikke så meget til smykker. Og hårpynt ville kræve, at der skete en dramatisk transformation af min hårpragt eller skulle jeg sige mangel på samme. Nu er det jo sådan, at summen af laster er konstant. Det betyder, at jeg bruger mine penge på andre ting. Det gælder især min computer og software til denne. Det er måske et fortærsket udtryk, at man ikke må gå ned på udstyr. Ikke desto mindre er det korrekt. I løbet af det sidste års tid har jeg hældt en hel del penge efter nye computere, software og diverse it-relaterede ting. Derfor skal jeg nok ikke snakke alt for højt om, hvor mange smykker min kæreste køber. Og hun ser jo drøngodt ud, når hun sådan stadser sig ud med sine seneste indkøb. Det har jeg jo ikke noget imod – tværtimod.

Når min far fortæller om, hvordan man købte ind i “de gode gamle dage”, så er det næsten ikke til at tro. Butikkerne havde jo næsten ikke åbent og nettet lå et godt stykke ude i fremtiden. Der er da helt sikkert sket noget siden da.

 

Tags:
Back to top