Himmelfart

Rådden bygningsstruktur

himmelfart

Jeg er ikke helt lykelig i denne uge. Jeg har købt hun med min kæreste og han er murer og så vi ombygger selv. Jeg ville helt vildt gerne have gulvvarme i hele stueetagen men det siger han jeg ikke kan få fordi det kan gulvet ikke bære. Jeg kommer til at få gulvvarmen på badeværelset men jeg ville nu osse gerne have haft i køkken alrum. Vi er trods alt en barfods familie. Det havde været mega lækkert og nu kan jeg ikke få det og det er bare lidt råddent. Det er bare sådan noget man ikke kigger på når man køber hus fordi det åbenbart ikke lige kan ses og ikke noget jeg har tænkt over før vi stod her i ombygningen.

 

Må lære at leve uden

Der er jo intet at gøre ved det. Det gør av for det er noget jeg havde glædet mig til nu når jeg har fået mit eget hus. Æv bæv. 

Rådden bygningsstruktur

Jeg regner ikke med at skulle flytte igen før jeg bliver så gammel at vi ikke kan bo her mere. Men alle andre kan få lov til at lære af min erfaring. Hvis man køber et gammelt selvbygger hus, det her gælder sikkert alle huse, så undersøg hvordan bygningskonstruktionen hænger samme inden i køber det. For ikke alle gamle huse kan bære de ombygninger vi gerne vil have installeret i dag.

Når det så er sagt så er jeg så glad for mit lille røde murstenshus. Det er så fint. Når vi så osse bliver færdige med at bygge garagen der bliver holdt i helt samme stil med røde mursten og sort klinke tag. Det bliver flot. Så skal vi have sat hegn op omkring haven så børnene ikke løber på vejen og så vi kan få noget afskærmning ud til vejen og jeg kan få min pony ud i folden. Jeg drømmer lidt om at det skal males hvidt men det bliver osse nogle meter. Lad og nu se på det når det bliver sat op. Det tager nok osse en dag eller to.

Det er et håndværker tilbud og der er meget at lave. Faktisk alt. Vi overtog det fra en gartner der har haft gartneri på grunden hele sit liv og selv har bygget huset. Det er alligevel ret fint. Grunden bærer dog intet præg af gartneri men jeg tror da osse at han havde været på pension et par år. Han var så bange for at vi ville rive huset ned men det kan man jo ikke få sig til. Det er jo så fint et murstenshus.

 

Tags:
Back to top