Himmelfart

Planer for weekenden

himmelfart

Weekenden nærmer sig med hastige skridt og som sædvanlig har jeg tusinde planer lagt for weekenden. Når det er hverdag så glæder jeg mig til weekenden og når den så er ved at være overstået så er det egentlig meget rart med en rolig hverdag til at lade op i.

Fredag

Fredag går turen ind til København hvor der gerne skulle være nogle fede biler at se på. Det er jo ikke hver dag at man er sikker på at se nogle spændende biler, så det er bare med at benytte chancen. Samtidig er det muligheden for at møde en tidligere kollega, som har luften idéen om at vi også lige kan nå et par fadøl. Altid hyggeligt at samle op på “gamle dage” med nogle gode røverhistorier og en øl.

Hvis arrangementet mod forventning skulle gå i vasken, så er der også flere film i biografen som jeg gerne vil se og det haster efterhånden da de har været fremme et pænt stykke tid. Ellers må jeg jo samle op på det i hjemmebiografen lige som med utallige andre film.

Lørdag

Formiddagen starter lige med lidt sport for at få gang i kroppen efter sommerferien, jeg har vist ikke helt fået min form holdt ved lige og badmintonsæsonen starter snart. Før det skal jeg så lige et hurtigt smut i Fona hvor de har et godt tilbud på nogle film jeg længe har ville købe.

Hjem og foretage en hurtig omklædning og så afsted igen. Denne gang til Valby hvor Zirkus Nemo har slået lejr og det skal vi traditionen tro ind og se. Det afsluttes med en gang på en lokal restaurant og formentlig nogle drinks på cocktailbaren Fugu.

Planer for weekenden

Søndag

Så kunne jeg jo ønske at søndagen var ren afslapning og måske lidt arbejde i hus og have men sådan skal det ikke være. Min kæreste har fået rodet os ind i et familie-grill-arrangement, der forhåbentlig kan begrænses til 2-3 timer ekls. transport. Nå jeg så endelig kan lande på sofaen søndag aften så skal der lige shoppes et par gaver til en kommende fødselsdag. Det klares selvfølgelig på nettet ellers ville vi aldrig kunne nå det. Det er noget tøj fra Mini rodini hos Smaahjerter.dk som lige skal bestilles, smaahjerter.dk har et stort udvalg så det burde ikke være noget problem at finde noget der passer til ønskesedlen.

Tags:
Back to top