Himmelfart

Perler i massevis for alle Crafters

himmelfart

For mange af os der har en perle fascination, er der er mange smukke glasperler til rådighed, men italienerne er åbenbart perfektioneret i denne teknik. Deres perler er udsøgt og meget ønskeligt, som fx. deres keramikperler.

Perler i massevis for alle Crafters

Venetian og Murano er glasperler med en meget høj standard. Deres skønhed er sandsynligvis pga. evnen af den italienske kunstner, som blander farverne og skønheden i deres designs så dygtigt. 24 kt guld Folie anvendes i fremstillingen af disse perler med glas ligesom krystaller – de er helt smukke, og håndlavet. Hver perle er lavet af en erfaren kunstnerisk glaspuster.

Smukke keramikperler der er lavet i Grækenland kommer glaserede eller uglaserede. De kommer i 24kt forgyldt, fint forsølvet og kobber belagt. Selvom de er smukke er de ikke perfekt i form, så er de bedre  lavet til mere uformelle smykker.

Specielle perler

Hvis du er interesseret i at lave perle væv arbejde, og vævning, er de ideelle perler til at bruge, nemlig frø perler. De bedste kvalitet frø perler er tjekkiske og japanske Miyuki Delica og Toho. De kommer i et udvalg af farver og størrelser der er konsekvente, hvilket giver dig et jævnt og færdigt produkt. Manglende ensartethed af perler vil aldrig give dig et hel færdigt produkt, når du væver med dem. Frø perler er nok den mest brugte.

Alle disse perler kan fås fra specialbutikkerne. Du vil straks falde i kærlighed med dem, når du ser dem, og din kreative appetit vil stige.

Smykker lavet af perler af glas, træ, keramik, metal eller ethvert syntetisk materiale kan laves om til smukke halskæder, armbånd, ringe og øreringe. Mange af disse elementer af smykker kan bæres med designer outfits og fritidstøj.

Vintage glasperler er tilgængelige online. De har været brugt i meget lang tid, og blev brugt som valuta i de svundne år, da man ikke havde den samme møntenhed som i dag. Dengang handlede man med forskellige genstande, som havde en værdi fx perler eller rav. På den måde havde man noget af værdi som kunne byttes for en anden vare fx mad eller tøj til familien. Smykker og specielt smykker af guld har været en handelsvarer og bytteenhed i mange tusinde år.

Tags:
Back to top