Himmelfart

Penge til det sjove

himmelfart

Det er altid fedt at få lidt ekstra penge. Så er der råd til lidt af det sjove som vi måske bare går og drømmer om i hverdagen. Den seneste portion penge kom fra skat hvor vi heldigvis havde indbetalt lidt for meget sidste år. Så er det jo meget rart at kunne se på skat.dk at der kommer lidt penge retur. Vi betragter det som en lille opsparing der kan bruges til en rejse eller noget i den stil.

Sælg andelsbolig

Penge til det sjove

Den anden gang hvor vi fik penge var beløbet betydeligt større end hvad der kom fra skat. Vi har haft en andelsbolig til salg i et års tid, desværre i et marked hvor der er faldende priser på andelsboliger men vi fik alligevel en rimelig pris for lejligheden. Vores andelslejlighed lå på Nørrebro og dejligt centralt for transport mod centrum eller ud af byen. Vi havde sammenlignet med en masse andre andelslejligheder for at finde en rimelig pris og vi fik den da også solgt med kun et mindre afslag. På boligportal.dk havde vi valgt at leje den ud i et halvt års tid inden den blev solgt. Vi var nemlig flyttet videre til en ejerbolig, så det gjaldt bare om ikke at sidde med to huslejer. Boligportal gør det let både at køb andelsbolig og at søge på ejerboliger hvor de henvender sig både til lejere og udlejere.

Hvad pengene så skal bruges til er noget helt andet. Vi startede med at betale banklånet på vores hus ud for her betalte vi næsten 2.000,- kr. om måneden i renter og det er altså mange penge at smide væk på renteudgifter. Derudover så har vi reserveret en god pose penge til at bruge på vores forestående bryllup. En begivenhed der hurtigt kan blive dyr men forhåbentlig også er noget som kun skal ske én gang i livet. Vi har inviteret til det helt store slotsbryllup med overnatning, mad, musik og alt hvad der ellers hører til. Vi har måtte revidere budgettet et par gange for at kunne få alt det vi gerne vil have. Der skal bare ikke gåes på kompromis.

Tags:
Back to top