Himmelfart

På skolebænken igen

himmelfart

På skolebænken igen

Selv om jeg er en del ældre end den gennemsnitlige skoleelev, har jeg atter fundet vej til skolebænken. Det er dog ikke den gamle stråtækte skole, hvor den sorte tavle befinder sig bag katederet. For nylig blev jeg ledig, hvilket jo ikke er så sjovt. I stedet for at sidde med hænderne i skødet, har jeg valgt at tage seks ugers kursus i noget, som jeg kan bruge fremadrettet og som jeg synes er interessant. Jeg har valgt at fokusere på at blive bedre til at skrive. Selv om jeg synes, at jeg er ok til at skrive, så ved jeg, at jeg kan blive bedre.

Første skoledag i mange år

Det var lidt mærkeligt at skulle starte i skole igen, eller skulle jeg kalde det kursus. Den første dag havde jeg fundet noget lækkert tøj og mine Vans frem. Det skulle være med til at stive mig selv og min selvtillid af. Når nu jeg havde købt det hos andpants.com, kunne jeg jo lige så godt få glæde af det.

Da jeg fortalte min søn på ti år, at jeg skulle i skole igen, brast han i latter og udbrød, at det var jeg da alt for gammel til. Han ville så også høre, om vi skulle lave lektier sammen.

Henne på kurset fandt jeg hurtigt ud af, at det ikke var så farligt. De andre på holdet var i store træk i samme båd som jeg. Der var derfor ingen, der pegede fingre af andre. Indtil videre har det været et godt kursus, hvor jeg har lært mange gode ting. Dagene er ret lange og jeg er helt færdig, når jeg tager hjem. Der er ikke undervisning hver dag, så der bliver også tid til at lave lektier.

Det er både godt og ondt at sidde indenfor i disse dage. På den ene side bliver jeg bedre og klogere. Det er godt. Desværre har vejrguderne bestemt sig for at sende en masse godt vejr hen over os. Det kan jeg se fra min varme plads i klasselokalet, hvor mit tøj og jeg bare længes efter at komme ud og blive luftet.

Tags:
Back to top