Himmelfart

Nyt tv

himmelfart

Udviklingen inden for tv fortsætter åbenbart derudaf for fuld skrue. Hvert år bliver vi præsenteret for nye modeller som angiveligt skulle være lidt bedre end sidste års modeller. Det er dog ikke kun på billedkvaliteten at der sker en udvikling, den sker i endnu højere grad på hvad tv’et kan. Den tid hvor tv’et blot kunne vise et billede fra en dvd-afspiller eller et tv-signal er ovre for længst. I dag bliver de fyldt med stadig flere smart-tv funktioner, muligheden for at gå på nettet og se videoer fra Youtube. I takt med dette er fjernbetjeningerne også blevet mere avancerede og det er heller ikke længere unormalt at topmodellerne har stemmestyring eller måske kan styres med fagter med hænder og arme. En sjov tanke er det da men jeg tror nu at de fleste stadig går op i at få så god en kvalitet som muligt for pengene. Hvad man så skal købe er en helt anden sag, jeg har i hvert fald fundet en anbefaling som kan være værd at kigge nærmere på.

Budget tv fra Sony

Nyt tv

Hvis du er på et lidt stramt budget men stadig vil have god billedkvalitet så er det Sony du skal gå efter. Det kan f.eks. være deres model KDL-46 HX753 der byder på en god kontrast og et flot sortniveau. Billederne er skarpe og flotte og kræver næsten ingen indstilling når du sætter det til første gang. Sony har fået ros for at kunne gengive flere detaljer i de mørke områder end mange af konkurrenterne og det er også rigtigt godt til action og hurtige bevægelser.

Henttilbud

Nu kan hele mit liv desværre ikke gå op i hjemmelektronik og filmkigning, selvom det da ville være meget hyggeligt. Vi har købt hus og derfor er jeg ved at blive en rigtig gør-det-selv mand. Der er dog ting som kræver en elektriker og de kan let findes ved at bruge henttilbud.dk. Her skal du blot oprette en beskrivelse af opgaven og så finder de ellers tømrer, murer, maler eller hvad den nu kræver og får dem til at sende et tilbud til dig. Op til tre gratis tilbud modtager man, så bliver det ikke meget lettere.

Tags:
Back to top