Himmelfart

Ny arbejdsplads med det hele!

himmelfart

Ny arbejdsplads med det hele!

Jeg har fået et dejligt nyt job som kontor funktionær. Jeg skal sidde dagen lang og lave regnskaber. Jeg er utrolig glad for mit nye job, det byder på mange anderledes udfordringer fra mit gamle arbejde. Plus mine arbejdsforhold her er meget bedre end på det gamle. Min aller første dag, blev jeg modtaget af min nye chef i døren da jeg ankom kl. 8. Han gav mig en buket blomster, viste mig så op i afdelingen. Her ventede mine nye kollegaer. De havde købt ind til lækker morgenmad. Så jeg kunne lærer dem at kende. Bagefter viste en af mine kollegaer mig rundt på pladsen. Bagefter viste hun mig hen til min plads. Der kom en it mand ned til mig med koder og alt kørte som smurt. Jeg satte mig til rette, blev vist ind i tingene. Så kom min chef hen til mig, spørger hvordan går det? Jeg var glad og begejstret siger fint tak tak. Han smiler, siger så i morgen kommer der en og hjælper dig med at indstille dine ting korrekt. Dagen efter kom der er ergoterapeut og hjalp mig med at indstille min ergonomiske kontorstol og bord. Hun viste mig hvordan jeg skåner mine arme og ryg mest. Det var helt fantastisk, jeg sidder som en drøm. Har ikke det store problemer som jeg havde i gamle dage. Alt passer til mig. Det er helt fantastisk. Det giver en ekstra overskud til at kaste sig ud i jobbet. Efter et par dage, jeg var faldet godt ind i mit job, og havde fundet en mindre rutine i mine sager. Chefen kommer ind, siger hvis du mangler noget så siger du til, vi går meget op i at alt er ergonomisk her. Vi vil helst ikke have nogen skader. Derfor tilbyder vi også en halv time gratis massage pr. medarbejder hver 14 dage. Hvis du vil have hver uge må du dog betale en lille sum selv. Den sum er helt latterlig. Det er tilbud man ikke kan sige nej til. Det er helt fantastisk og skønt. Jeg er virkelig glad for at være kommet derud og arbejde. Mine kollegaer er så søde, hjælpsomme og godt selskab. Der er en god harmoni på kontoret. Man føler sig meget hurtig hjemme. Jeg har da allerede taget et par blomster med, nogle sterin lys og et billede af min kæreste og jeg. Der må gerne være lidt personligt.

Tags:
Back to top