Himmelfart

Naturlægemidler, virker de?

himmelfart

Naturlægemidler, virker de?

Normalt er naturmedicin ikke rigtigt noget for mig, hvilket måske kan skyldes at jeg fik nogler ret så dårlige oplevelser med det, dengang hvor jeg var lille. Mine forældre var, og er stadig, nogle ret så  alternative mennesker. Dette gælder både holdninger til resten af verden, det de spiser og ikke mindst, deres holdning til medicin. 

Da jeg var barn

Dengang jeg var en lille dreng og boede derhjemme, var jeg i minde forældres vold, på samme måde som alle andre børn er det. Problemet var bare, at mine forældre på det nærmmeste ikke anerkendte naturviddenskaben, og den medicin som fulgte med den forskning som er blevet udført, de sidste rigtig mange år. Derfor var det en plante ind i øret når vi børn havde mellemørebetændelse, tandpasta lavet af urter som ødelagde tænderne og kamille the, hvis vi fik betændelse i øjne eller bihuler. Det gjorde det ekstra hårdt når vi var syge, fordi ingen af delene virkede og sygdomme trak ud i evigheder. Jeg skal ikke kunne sige om det trods alt har været godt for immunforsvaret, for jeg er næsten aldrig syg idag. Men dengang gav det ikke rigtig mening og det er helt sikkert, at jeg aldrig ville tænke sådan i forhold til mine børn. Heldigvis er der i dag typer af naturmedicin som er testet, for eksempel midler mod forstoppelse og meget andet, som man kan købe i seriøse butikker som for eksempel matas. Se det hele lige her. Men der har man også testet dem seriøst, i stedet for at bruge noget som man ikke ved hvad er, til noget som kan kureres med traditionel medicin.

 

Tags:
Back to top