Himmelfart

Mit eget design

himmelfart

Mit eget design

Det kan da godt være, at jeg har en trang til at ville være speciel. Specielle mig! Det har jeg det nu helt fint med. Jeg kan bare godt lide at have noget, som andre ikke har. Derfor har jeg da også fået designe mit cover til iphone 5, så det ikke bare ligner et af den slags, som ligger i rodekasser rundt omkring i de danske supermarkeder. Faktisk var det lidt af et tilfælde at jeg fandt ud af, at jeg selv kunne designe coveret til min iphone 5. En af mine veninder, som kender min hang til at have noget særligt, havde set muligheden på incover.dk, da hun havde været inde og købe et håndværkercover til sin datter, som havde haft et par uheld med sin iphone 5. Derfor havde hun besluttet sig for, at nu skulle datteren have et cover, som kunne tåle noget. Så vidt jeg forstår det, var datteren ikke vildt begejstret, for der var i den grad mere fokus på holdbarhed og stabilitet end på design og lækkerhed.

Mange prøver

Inden jeg nåede til det endelige resultat, måtte jeg flere forsøg igennem. At træffe sådan en stor beslutning er ikke bare noget man skal kaste sig ud i. I den forbindelse fik jeg brugt en del af det fotopapir, som jeg havde købt hos Lomax. Det er egentlig ret smart, at jeg bare kunne købe sådan noget papir til foto hos lomax.dk. At jeg lige brugte fotopapir skyldtes, at det giver et noget bedre kvalitet og indtryk end bare at printe på et almindeligt stykke papir.

Da jeg så var tilfreds, var det faktisk ret nemt at ordne. Egentlig havde jeg godt kunnet spare mig de mange tryk på fotopapir. Og nu har jeg det. Det er et collage af mine kære søde unger, min mand og mig. Meget mere personligt kan det vel ikke blive. For mig er min familie noget af det vigtigste jeg overhovedet kan komme i tanke om. Derfor er det vel oplagt at de skal være på min mobiltelefon.

Mit eget design

Mit hjem bærer da også præg af, at jeg er glad for min familie. En masse af de billeder, som jeg har taget af familien pryder de forskellige rum. Mine piger har lidt arvet interessen for billeder fra mig. Selv om de ikke er så store, så er jeg så småt begyndt at vise dem, hvordan man kan lave alt muligt, når bare man har Photoshop. Min ældste er faktisk ved at være ret god. Når hun får en mobiltelefon, skal hun også have lov til at lave sit helt eget cover. Så vidt jeg kan forstå, er hun allerede begyndt at samle billeder. Hun ved nemlig, at hun snart får en mobiltelefon.

Min mand har slet ikke samme fokus på disse ting. Om det er fordi han er en mand eller det bare ikke lige er ham, ved jeg ikke. Fordelen ved det er, at jeg i store træk får det, som jeg gerne vil have det. Det kan der siges meget godt op. 

 

Tags:
Back to top