Himmelfart

Min hemmelige hobby

himmelfart

Jeg er med sikkerhed ikke den eneste med en snage eller stalker hobby. Men ligesom alle andre så taler vi ikke om den. Jeg synes heller ikke min er så slem igen. Jeg har hørt om folk der var værre. De fleste mennesker deler den her hobby lidt. For ellers ville der slet ikke være så mange boligindretnings programmer eller ombygnings programmer eller gær hvad huset koster programmer.

 

Er ikke den eneste

Min hemmelige hobby

Jeg ved at min veninde osse sidder og surfer efter boliger til salg fordi hun godt kan lide at se hvordan andre bor. Hvor jeg mere er ude efter de muligheder der er i lejligheden. Jeg kigger mere efter deres potentiale og om jeg kunne bo der og hvordan jeg kunne bygge dem om hvis det var nødvendigt. 

 

Er heller ikke den usleste

Folk må gerne synes vi er usle og stalker agtige. Jeg ved ALLE I ANDRE osse gør det. Og i det mindste går jeg ikke til åbenthus og fremvisninger for at se på lejligheder som andre mennesker gør. Jeg har aldrig mødt nogen der indrømmede det og det er normalt kun noget man ser folk på tv gøre men jeg ved de findes. Min venindes moster har en veninde der gør det. En helt fantastisk andreledes form for søndags underholdning. 

En ting der altid har irriteret mig ved plantegningerne er at der aldrig står hvilke vægge der er bærende men jeg har fundet en simpel, ikke 100%, løsning. Jeg googlede det og kom ind på art.tek.dk som er et rådgivende ingeniørfirma som laver statiske beregninger og vejledninger til ombygninger og den slags. Det fede var at art.tek osse giver en masse gratis rådgivning til privat kunder og almindelige mennesker inde på deres hjemmeside. Det er super fedt for så kan man få svar på en masse lovgivnings regler og byggeting på en nem måde selvom. De forklare osse tingene så man ikke behøver at være ingeniør for at forstådet. Dejligt. Pointen var at murstens vægge der jo kan bære sig selv altid er bærende hvilket jo kan ses på billederne. Det er jo super fedt at vide. Det hjælper da lidt når man sidder og kigger på billeder og plantegninger. 

Tags:
Back to top