Himmelfart

Mænd, tøjbudget og en sand velsignelse for min pengepung

himmelfart

I gamle dage, så var det kun kvinder der bekymrede sig om hvad for noget tøj de havde på. Mænd tog det tøj på der lå øverst i skabet. Det var kun hvis deres kærester og koner bekymrede sig om mændenes udseende, at der kom noget andet tøj på end det der lå øverst.

Men det var i gamle dag. I dag ser verden helt anderledes ud. I dag er der intet forkert ved at en mand bekymrer sig om hvad for noget tøj han har på og hvordan han ser ud.

Og hurra for det. Som mand er det nu rart, at man kan tage noget tøj på som man har det godt med at have på. Det er rart, at folk ikke tænker dårligt om en bare fordi man tillader sig at forsøge at se pæn ud.

Eneste problem er faktisk, at ens tøjbudget er blevet temmeligt stort. En hel del større end det tøjbudget ens far, farfar osv. havde dengang de var på arbejdsmarkedet.
Mænd, tøjbudget og en sand velsignelse for min pengepung
For nogen mænd er tøjbudgettet faktisk blevet så velvoksent, at det er tid til at få gjort noget ved det.

Men hvordan gør man lige det?

Det jeg selv gjorde var at begynde at handle mit tøj på nettet. Jeg begyndte at bruge en service kaldet Pointen til at finde de billigste steder at handle tøj ind, hvilket viste sig at være en sand velsignelse for min pengepung (faktisk en væsentligt større velsignelse end jeg umiddelbart havde regnet med, da jeg startede med at bruge denne service).

Alt efter hvad for noget tøj jeg kigger efter, så kan jeg ofte spare flere hundrede kr ved at checke Pointen inden jeg køber noget som helst.

Hvis jeg fx. gerne vil have et par nye tshirts, så kan jeg checke Pointens udvalg først og se hvor der er nogle fede tshirts på udsalg. På den måde spare jeg en masse penge ifht. hvis jeg blot havde købt mine tshirts i en eller anden tilfældigt valgt butik.

Og det er selvfølgelig ikke kun på tshirts, at jeg på den måde kan spare penge. Det kan jeg også, når jeg kigger på fx. jeans, jakker og alt muligt andet.

Tags:
Back to top