Himmelfart

Kunsten at gøre det nemt for sig selv

himmelfart

Min terrasse har set bedre dage. Alle de ting, som Vorherre, fuglene og andre efterlader på den gør, at den ikke ser så pæn ud. Det bliver der snart gjort noget ved. Faktisk har jeg allerede gjort de indledende knæbøjninger. Jeg har nemlig købt en højtryksrenser, som hurtigt og enkelt skal forvandle min terrasse til fordums flothed. På den måde slipper jeg for at skulle skure og skrubbe den, siddende på mine grædende knæ.

Tilfælde eller skæbnetræf?

Det er jo den evige diskussion om det skete ved et tilfælde eller om det var forudbestemt. I hvert fald skete det, at da jeg var rundt på xl-byg.dk for at finde nogle forskellige ting og sager, så fangede mit øje en højtryksrenser. Min kone havde lige sagt, at jeg skulle få gjort noget ved terrassen, nu da jeg “ikke havde haft tid tidligere”. Så var det at jeg slog til og bestilte en. Nu kan de bare komme an, hvis de tør. Jeg er parat.

Dagen efter var jeg havde bestilt min højtryksrenser, var jeg en tur over grænsen efter lidt øl og sodavand. Med det forstående projekt skal der jo være lidt til drikkepauserne. Når jeg kigger på vejrudsigten, så kan det godt se ud til, at det bliver en varm omgang, selv om jeg ikke skal knokle mig selv halvt ihjel, nu hvor jeg snart har højtryksrenseren i mine hænder.

Kunsten at gøre det nemt for sig selv

Min kone skal på weekendtur med et par veninder i sommerhus, så jeg har hele weekenden til at klare terrassen. Jeg forventer, at det tager et par timer. Det bør jeg kunne klare fredag eftermiddag. Lørdag må terrassen være klar til at jeg inviterer et par af drengene over på lidt grillmad og måske en enkelt kold fra kassen. Børnene er ikke hjemme. De er taget på spejderlejr et eller andet sted i Jylland og kommer først hjem midt i næste uge.

Jeg forventer at min højtryksrenser vil gøre mit liv nemmere og min terrasse renere. Det har jeg det godt med. Det ville måske være billigere med en kæmpe spand knofedt, men dertil skulle nok lægges en del timer hos en fysioterapeut eller massør.

Tags:
Back to top