Himmelfart

Kun en Pige

himmelfart

Kun en Pige

Her i sidste uge viste de “Kun en Pige” i tv. Jeg har set den flere gange før, og også efterfølgeren “De sendte en dame”. Jeg elsker de to film og er en stor beundrer af vores alle sammens Lise Nørgaard. Naturligvis har jeg også hele Matador bokssættet og det er en fast rutine at jeg skal se hele serien hvert år. Det bliver jeg aldrig træt af. Lise Nørgaards eget liv er en helt fantastisk fortælling i sig selv, og jeg er glad for at hun var en af dem der banede vejen for os kvinder.

Når det er sagt, så har jeg har altid været så glad fordi jeg er født som en pige! Jeg mener, det er da unægteligt meget mere sjovt at være pige og kvinde end dreng og mand. Lets face it, det eneste de stakler kan er at gå til fodbold. De må stadig ikke vise følelser og de er nødt til hele tiden at være på beatet fordi de tror at de skal score os kvinder hele tiden, de har ikke fattet, at mænd aldrig scorer, det er os der gør det.

Nej vi kvinder har alt det sjove på vores side, vi kan lege hele livet, og ikke kun med en dum bold. Vi har jo make up og frisør til vores rådighed. Der er så mange muligheder for at have det sjovt når man er kvinde, hvad enten man kun er til lidt spræl eller går all in.

Jeg elsker al slags makeup 

 Jeg er en rigtig tøsepige, eller kvinde med stort K. jeg elsker at være feminin og det har jeg altid gjort. Min mor har fortalt at jeg allerede som baby udviste en stor interesse for hendes røde farveægte læbestift, og en gang fik smurt hele soveværelset og mig selv ind i den. Det er blevet en vandre historie i vores familie. Og det kan godt være at de griner lidt af mig og al min stil i familien; men jeg er deres egen private stylebox når det kommer til gode råd og tips. Så ved alle i familien hvor de skal henvende sig, nemlig hos moi!

Og tro ikke at det kun er kvinderne i familien der vil have gode råd om alt fra frisurer til tøjvalg. Nej det er også i høj grad mændene der spørger mig til råds. Jeg råder altid til at de skal kigge lidt nærmere på stylebox by Matas; men det gider de som regel ikke, det er nemmere at spørge mig til råds når der skal indkøbes lidt luksus til fruen i huset. 

Kun en Pige

Jeg har heller ikke noget imod at hjælpe, men det er aller sjovest når det er kvinderne og pigerne der kommer for at få gode råd. jeg har en skarp iagttagelsesevne, og jeg kan altid se om en ny frisure vil klæde et givent familie medlem eller ej, og det er ret godt for når først krøllerne er klippet af, så går der jo noget tid inden de er vokset frem igen.

 

Tags:
Back to top