Himmelfart

Kulturklippekort

himmelfart

Som studerende på Aalborg Universitet, har jeg forhørt mig omkring at der er mange fordele. Jeg har selv for nylig blevet medlem af Studentersamfundet, som tilbyder mange goder til de kære studerende som leve af SU. Medlemskab i studentersamfundet giver rabatter på universitetsfesterne. Således slipper man for at betale de store sum af hundrede kroner og slipper for en halvtredser. Med posten modtog jeg et girokort fra Studentersamfundet hvor jeg selvfølgelig skulle betale for medlemsskabet. I samme brev fik jeg også en lille bruchure, hvor der stod om en masse lokale fordele som er af at være studerende på Aalborg Universitet.

Kulturklippekort

Gennem studentersamfundet kan man købe sig til et kulturklippekort. Det vil give gode rabatter på kulturelle oplevelser i Aalborg. Heriblandt kan man komme på KUNSTEN, i Aalborg Tårnet, i Aalborg ZOO og meget mere for en fordelagtig pris. Et lille men, er dog at man skal betale for at få kulturklippekortet og at det koster 25 kroner. Samtidig skal man også ud på hovedstedet for Aalborg Universitet ”Campus”, som ligger langt fra Aalborg centrum. Jeg tror dog alligevel at jeg købet et, da jeg ser mange fordele ved det. Jeg tror bestemt kæresten og jeg vil få gavn af sådan et kulturklippekort.

Kulturklippekort

Vi havde allerede tænkt os at tage i Aalborg Zoologiske have i dag, men der var ikke mulighed for at vi kunne køre ud til Aalborg Syd/vest. Det er ærgerligt, da vi allerede havde set frem til at tage en tur derind. Det er lang tid siden vi har været på en tur sammen og specielt lang tid siden vi har været i Zoo.

Hvem har ikke lyst til at spare hvor der kan spares?

Ligesom med kulturklippekortet, så går vi meget efter at spare penge herhjemme. Derfor har vi også kigget på hjemmesiden se.dk for at undersøge priserne på bredbånd, internet samt fibernet. Her kan man nemlig sammenligne priserne fra øvrige produkter såsom fiberbredbånd. Hjemme hos os bruger vi en internethastighed på 15 megabit, som egentligt er fint med internet til to personer – til trods for at de 15 megabit skal fordeles ud på to storforbrugere af internet.

Tags:
Back to top