Himmelfart

Konfirmation

himmelfart

Nu er det festtid og selvom det efterhånden er længe siden jeg har været til konfirmation, så kender jeg godt til frustrationen over ikke at kunne finde en god gave, da man jo helst vil give modtageren noget han eller hun bliver rigtig glad for og vil huske længe. Vores venners børn er endnu ikke så gamle så de skal konfirmeres, men når den tid kommer, så bliver der travlt og festerne kan næsten ikke undgå at komme til at ramme nogle af de samme dage for vi har rigtig mange børn i vennekredsen og familien, så det med at der fødes for få børn det har vi ikke set noget til. Nå men tilbage til den gode gave til konfirmanden. Penge er altid et hit, men lidt kedeligt og de bliver nemt brugt på sjov og ballade, da en 13 eller 14-årig sjældent tænker særlig langt ud i fremtiden, så jeg synes de skal investeres eller bindes, så de har dem når de skal flytte hjemmefra eller når de læser videre.

 

Konfirmation

Tøj kan være en god ting, men undgå den hjemmestrikkede sweater medmindre de specifikt har ønsket sig den. Gavekort til et stormagasin eller deres ynglingsbutik er også en god ting, så kan de selv vælge hvad de vil have. Smykker er et andet hit, de holder længe og behøver ikke være et kors, men kan sagtens være et smart armbånd eller store halskæder. Hvis de har et armbånd med troldekugler, så er det en oplagt gave og de fås i mange prisklasser.

 

Hvis du ikke er til en ting eller konfirmanden ikke rigtig mangler noget, hvad så med oplevelser eller forkælelse, det kan man altid bruge. Der findes mange muligheder lige fra hesteridning til helikopterflyvetur og prisen er fornuftig. Du kan se flere gode ideer på oplevelsesgaver.dk.

 

Ung som gammel er glad for forkælelse og en gang massage eller en ansigtsbehandling er altid skønt, især hvis der er plads til at tage en veninde med, så kan de få en hyggelig dag sammen. Du kan også være kreativ og sammensætte en hyggelig dag selv, hvis du er tæt på konfirmanden, så kan I måske tage af sted sammen.

 

 

Tags:
Back to top