Himmelfart

Kender I følelsen?

himmelfart

Endnu en dag på arbejdet er gået eller har nærmere slæbt sig afsted. Sjovt nok er vi flere der har det sådan. Jeg tror jeg er den eneste der rent faktisk har meldt ud at jeg ikke gider arbejde der mere. Alle andre render og søger job i smug. Det er ret sørgeligt.

Jeg er træt af at fly pendle og at vide mere om de danske lufthavne en min kammerat der arbejder i lufthavnen.

 

Mangler nye udfordringer!

Jeg vil tilbage til København og min familie og venner. Jeg skal selvfølgelig også finde mig noget andet at lave. Jeg kan ikke rigtig beholde mit job når jeg flytter. Jeg har faktisk heller ikke lyst mere. Jeg tvivler på at jeg kommer til at fortryde selvom jeg kommer til at hade at være arbejdsløs. Jeg skal bare finde ud af hvad jeg gerne vil lave. Samtidig mangler jeg jo også helt generelt en erfaring inden for mit felt. Ydemere er jeg åbenbart i en form for eksistentiel krise for jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg vil. Det skal siges at denne krise periode i øjeblikket har varet 33 år og counting…

Tænker at det kunne være fedt med noget rejse aktivitet fordi jeg elsker at rejse og se nye ting. Gerne sydpå til varme steder, tak!!!. Jeg vil gerne arbejde projekt baseret. Jeg tænker her 3-6 måneder, for så mister jeg ikke interessen, eller noget jeg kan se enden på. Produktion ville også fungere motiverende for mig. Der har jeg et konkret mål jeg skal nå og hvis jeg når mere så er alt fantastisk. 

Mit krav er dog at det skal være i København eller omegn.

Et arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, nu når jeg nu er ingeniør, kunne også være udfordrende. Jeg ved bare ikke om jeg er dygtig nok endnu (hele usikkerheden omkring manglende erfaring igen igen). Det kunne være et firma som art-tek (www.art-tek.dk) der rådgiver indenfor byggerier og ligger på Frederiksberg.

De giver også råd og vejledning til private ombygninger. For eksempel giver art tek en vejledning til hvad man skal passe på med, tage højde for og sørge for inden man ombygger sit badeværelse. Rimelig vigtigt at have styr på.

Kender I følelsen?

Jeg tror jeg sender dem en uopfordret ansøgning. Det værste der kan ske er at jeg får et nej.

 

 

 

Tags:
Back to top