Himmelfart

Jeg kan godt selv

himmelfart

Nød lærer nøgen kvinde at spinde, det gamle ordsprog er ganske kloge, og i mit tilfælde passer det virkelig godt. Jeg var lykkelig gift i mange år, og min daværende mand var en rigtig ægte handyman. Vores forhold havde stringente kønsroller, jeg tog mig af husholdningen, tøjvask, rengøringen, gaver til mærkedage og børnepasning. Min mand tog sig af reparationer i og udenfor huset, bilvask,  græs slåning og hæk klipning.

Jeg var lykkeligt uvidende om alt det der kunne gå galt, og mere eller mindre kun i stand til at slå et søm i, og det som regel med et par bøjede til følge inden succes.

Vi blev skilt og så var det slut med handymanden

Som så mange andre par både før og efter os, holdt kærligheden ikke, vi endte med at vokse fra hinanden, og skiltes i fuld fordragelighed og uden de store skænderier. I begyndelsen kunne min ex mand godt komme over og hjølpe mig når der skulle laves lidt i huset, men da han fik en ny kæreste og de flyttede sammen, syntes jeg det var for meget at bede ham om hver gang der skulle skiftes en pære eller sættes en lampe op.

Jeg kunne jo ikke rigtig finde ud af det selv, men da jeg tilfældigt så at mit lokale byggemarked havde kvinde aftener, så jeg lyset! Det var en genial ide. På udvalgte aftener kunne kvinder, og kun kvinder komme til en praktisk workshop og lære at være handywomen. Og i løbet af det efterår og vinter var jeg til samtlige 10 aftener og da foråret kom var jeg rigtig godt rustet til at foretage alle mulige reparationer og forbedringer i mit hus, lige fra at kunne hænge mine lamper op selv, til de mest almindelige VVS ting.

Jeg havde mødt en rigtig sød dame på min egen alder til en af vinterens workshops, hun havde fortalt mig at hun altid benyttede sig af Multikøb. Næste gang jeg stod og skulle bruge en reservedel, fandt jeg den selv på multikøb.dk, og det har jeg gjort lige siden, jeg sparer tid når jeg ikke skal rende rundt alle mulige steder, i Multikøb har de et stort udvalg, og jeg kan altid finde det jeg mangler.

Back to top