Himmelfart

Jeg er ikke til smerte

himmelfart

Det er ikke nogen overdrivelse: Jeg er ikke til smerte. Derfor gør jeg hvad jeg kan for at holde min krop i nogenlunde form. Desværre er det ikke altid nok. Derfor hænder det da også, at jeg render ind i en omgang tandpine eller får ondt i ryggen. Faktisk er jeg lige rendt ind i en større omgang hold i ryggen. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der har udløst det, men irriterende er det.

Jeg er ikke til smerte

For at få gjort noget ved det, går jeg til en fysioterapeut til noget behandling.  Den første gang jeg var der, spurgte hun, om jeg havde prøvet akupunktur. Det havde jeg ikke, men kunne det fjerne smerte, var jeg med. Så jeg har fået nåle for første gang. Det var en lidt spøjs oplevelse, men slet ikke noget jeg er afskrækket fra. Efter sigende skulle det spare dem for at massere i tre timer. For at give min lænd varme, render jeg rundt med et uldent rygbælte. Det har også hjulpet. Det er bare ikke lige så behageligt, når temperaturen er omkring de 30 grader. Det er dog ikke så slemt, som at have ondt i lænden.

Den videnskab, den videnskab

De sidste 100 år er der vist opfundet flere smarte produkter end de foregående 1.000 år. Alt går bare med lysets hast. Når jeg tænker på, hvad tech har hjulpet mig med inden for trykmåling og analyse, så ville selv ikke Jules Verne kunne have forudset det: At man med en flowmåler og øvrige løsninger til måling kan finde en masse svar, som umiddelbart er gemt for det blotte øje. Tag eventuelt selv et kig på tech.dk for at se, hvad de alt sammen kan.

Og så er det jo sjovt, nærmest et kuriosum, at jeg bliver behandlet med akupunktur, som jeg er en flere tusinde år gammel teknik, som kineserne opfandt dengang vi her i Europa løb rundt og samlet frugt, nødder og bær. De har selvfølgelig også haft god tid til at finpudse deres teknikker. Det skulle der være gode muligheder for, når man har et par tusinde år til opgaven, skulle jeg mene.

Tags:
Back to top