Himmelfart

Intet varmt vand

himmelfart

I dag har ikke været den mest heldige dag i dag. Nej, faktisk er der sket noget som jeg slet ikke bryder mig om – vi har mistet vores varme vand. Et rør er sprunget i vores kælderrum som har gjort at der har ligget flere centimeter vand dernede. Det er virkelig ærgerligt at det skulle gå galt. Noget andet er at det er virkelig ærgerligt at vi skal bestille reserve dele hjem fra Sverige. Derfor går der uvisse af dage før vi får varmt vand i hanen og bruseren.

Intet varmt vand

Opdaget i sidste øjeblik

Det var efter en hyggelig dag i byen med min mor i dag, hvor vi har shoppet en hel masse, at jeg fandt ud af at vi ikke havde mere varmt vand. Vi havde faktisk været inde i Matas, da jeg havde brug for nye hårprodukter som shampoo og balsam. Min mor kiggede på parfumer imens og fandt en fantastisk parfume derinde. Jeg købte, som sædvanligt L’oreal hårprodukter som jeg er meget glade ved. Du kan finde dem inde på Matas’ hjemmeside og læse mere om det.

Da jeg så kom hjem fra shopping turen gik jeg så i bad som det første. Jeg var helt klar med de nye hårprodukter, men der var altså en bruser som ikke var helt klar. Jeg var i chok og fandt kort tid efter ud af at det var på grund af det sprungne rør. På foreningens tavle var der forklaret om episoden og der blev, som tidligere nævnt fortalt at ventetiden indtil det varme vand er uvist. Efter jeg havde haft et lille panikanfald da jeg ikke kunne gå i bad fandt jeg på en god idé. Aftenen var tidlig ung og da jeg er Fitness World-medlem så har jeg derfor mulighed for at tage et bad derinde. Således tog jeg i træningscenteret for at træne godt ti minutter efterfulgt af et langt og varmt bad. Sikke en lykkelig slutning. Det eneste som nu nager mig er at jeg er nødt til at gøre dette hver dag, indtil vi får reservedelene hjem fra Sverige igen. Men tiden som der skal bruges på at bade i den lokale Fitness World er da bedre end intet bad. 

Tags:
Back to top