Himmelfart

Hvorfor det er fedt at gå op i vin

himmelfart

Nogen gange kan man undre sig lidt over at det er sådan en videnskab at gå op i vin. Hvilken anden mad og drikke findes der fx., hvor det betyder noget hvilken jordbund afgrøderne har groet i? Og hvor afgrøderne inddeles skarpt efter hvor de er vokset?

Ingen andre

Jeg kender ingen anden slags mad og drikke, hvor der er så meget at gå op i. Men dermed ikke sagt, at jeg ikke synes det er fedt at det er sådan. Jeg synes faktisk det er alletiders, uanset hvad jeg ellers måtte give af indtryk i de første par linier af denne post.Tænk bare på hvor fedt det egentlig er at gå på opdagelse i de mange vine og måske føre regnskab med hvilke vine man har kunne lide og ikke lide.Jeg har altid godt kunne lide vin, men lysten til vin er bestemt ikke blevet mindre som årene er gået og jeg har lært mere og mere om emnet.Det gælder ikke mindst da jeg begyndte at føre regnskab med hvilke vine jeg havde smagt og hvilke jeg har kunne lide og ikke lide. Da jeg begyndte på det, så var det som om det hele blev lidt af en skattejagt. Og det en skattejagt, som er for voksne og som man ikke behøver skamme sig det mindste over at være med i.Siden du læser denne post, så går du sikkert op i vin allerede – men gør du det ikke (at en eller anden underlig grund), så vil jeg gerne udnytte pladsen til lige at anbefale, at du begynder på det.

Hvorfor det er fedt at gå op i vin

Ikke nødvendigvis dyrt

Og selvom god vin koster lidt, så behøver det ikke være en dyr hobby. Deltager du fx. i en smagning hver 14 dag eller deromkring, så skal du ikke skamme dig over noget. I så fald slipper du måske af sted med at købe et par flasker om måneden til en samlet pris på 500-600 kr. Ingen ting ifht. hvad det koster at gå til mange andre sportsgrene.Prøv fx. bare at sammenligne med hvad det koster at gå til golf. Det løber sikkert let op i et par tusinde eller mere om måneden, hvilket svarer til hvad det koster mindst 4 personer at gå op i vin!Og derudover, så kan du selv gøre meget for at slippe så billigt som muligt når du skal købe vin. Du kan fx. bruge konsulen.dk til at finde de billigste vintilbud: http://www.konsulen.dk/

Tags:
Back to top