Himmelfart

Hvad fortiden kan bruges til

himmelfart

For mig kan fortiden kun bruges som reference. Som et opslagsværk. Bare fordi det skete sidste gang, behøver det ikke ske igen. Sandsynligheden er der, men intet er sikkert. Jeg bestræber mig på at leve i nuet og tage stilling til de udfordringer, som jeg møder undervejs. Ikke at jeg er blind for, at det godt kan betale sig at planlægge lidt.

Hvad fortiden kan bruges til

Ikke min stærke side

En af de ting, som jeg ved, at jeg ikke er særlig god til er vinduespudsning og vinduespolering. Formodentlig lærer jeg det aldrig. Heldigvis er der firmaer, som Grøn Polering, som er helt fantastiske til den slags. Lige her i Århus, hvor jeg bor. Derfor kan jeg stadig have nogle af de pæneste vinduer her i Aarhus, for jeg har nemlig været inde på voresvinduespudser.dk og fortælle dem, at de da gerne må ordne mine vinduer. Så kan jeg tage mig af nogle af de andre ting, som jeg er bedre til.

Min mor siger at det er lidt pjat, at jeg betaler mig fra få en vinduepudser ud for at ordne det for mig. Det er det måske. Men det er en af de luksusting, som jeg tillader mig. Jeg prøvede at indgå en aftale med hende. Hvis hun droppede sine smøger, så ville jeg selv gå i gang med at pudse mine vinduer. Det var da ikke det store chok ved at min mor fortalte mig, at hun ikke have lyst til at holde op med at ryge. Og at man slet ikke kunne sammenligne de to ting. Det gik da glimrende for mig. Derfor slipper jeg fortsat for at pudse mine vinduer selv. Og jeg forventer ikke, at det kommer til at ændre sig sådan lige med det samme.

Lige nu går jeg faktisk og overvejer, om jeg også skulle få nogen til at komme og gøre rent i min lejlighed. Det at vaske gulve, fjerne spindelvæv og støvsuge er heller ikke lige ting, som står øverst på min liste over ting, som jeg elsker at gøre og er god til. Så vidt jeg har hørt, er der igen den der ordning med, at man kan få refunderet nogle penge.

 

Tags:
Back to top