Himmelfart

Godt at have tøj at vælge imellem

himmelfart

Hvis vi allesammen levede i Nordkorea, så ville det være meget nemmmere at vælge tøj om morgenen. I så fald ville vi jo allesammen gå i maoist dragter, hvilket ville gøre at der ikke var så meget at vælge imellem.

Faktisk ville vi kun kunne vælge præcis det samme tøj hver eneste dag!

Men selvom det ville være nemmere, så er jeg i tvivl om det ville gøre os lykkeligere. Det er jo sådan, at det også er meget rart at have lidt forskelligt tøj at vælge imellem.

Jeg er da ihvertfald glad for at kunne gå på indkøb og frit vælge imellem en masse tøj. Ikke mindst på nettet, hvor mulighederne synes nærmest uendelige (ikke mindst fordi det er både nemmere og billigere at handle på den måde).

Hvad med dig?

Men hvad med dig? Hvordan ville du have det, hvis du skulle trække i det samme tøj hver eneste dag?

Godt at have tøj at vælge imellem

Ville det gøre dig lykkeligere eller ville du have lyst til at skrige, hvis det var sådan?

Mange af os vil nok lægge ud med at mene, at det ville få os til at skrige. Men prøv en gang at tænke grundigt over det.

Hvordan ville det rent faktisk være, hvis du skulle trække i det samme tøj hver eneste dag?

Måske ville det rent faktisk ikke være så slemt igen. Måske ville det ligefrem være alletiders, da det jo helt sikkert ville gøre mange ting nemmere.

Ikke kun ifht. dig selv, men også ifht. folk omkring dig.

Pludselig ville det være slut med at diskutere med dine børn, din mand og hvad ved jeg om hvad for noget tøj de skulle have på.

I stedet, så ville det være lige til, da der kun var en eneste ting at vælge imellem.

Men på den anden side, så ville det måske også hurtigt blive en annelse kedligt. For det er jo ikke nogen hemmelighed, at det også er meget rart selv at kunne vælge hvad for noget tøj man vil have på og hvad man nu mener passer bedst til vejret, anledningen osv.

Men skriv en kommentar om hvad du synes ville være bedst.

Tags:
Back to top