Himmelfart

Gallafesten

himmelfart

I sidste uge skulle min datter til gallafest. Hun havde glædet sig til den dag, siden hun startede i 1. g. Gallafesten er for alle årgange, men for hvert år, man går i gymnasiet, bliver kjolerne større, dyrere og vildere. Og i år var det hendes tur til at skulle i det helt store skrud.

Min mand og jeg vidste godt, hvor meget hun glædede sig, og vi havde hele tiden sagt, at vi gerne ville give lidt penge til kjolen, men at vi ikke havde råd til det helt ekstravagante. Det havde hun taget meget alvorligt, og havde derfor måned efter måned lagt sin løn til side, så hun kunne få lige præcist det, som hun ønskede sig.

Kjolen fandt hun hurtigt. En flot rød en af slags med små sløjfer ved livet. Og hendes sorte sko havde en hæl på otte centimeter.

Det skal lige nævnes, at min datter aldrig går i høje hæle, så hun havde brugt den sidste måneds tid på at trisse frem og tilbage i stuen for at øve sig. Hun tvang endda sin dansepartner hjem til os for at øve sig på Lanciers. Hun skulle i hvert fald være helt sikker på, at hun ikke faldt under dansen!

Forkælet med limousine

På grund af hun havde sparret så godt op, blev min mand og jeg enige om at forkæle hende lidt. På selve dagen ville jeg overraske hende med et smut til frisøren for at få sat hår og lagt makeup. Og i samarbejde med hendes veninders forældre havde vi sørget for limousine kørsel, så de kunne komme til efterfesten i stil.

Dagen forløb perfekt. Hun var ellevild over at få sat hår og makeup af en professionel, og hun klarede sig gennem dansen uden at falde. Og hende og veninderne blev helt vilde, da de så den lange limousine køre op til dem og tage dem ud på en times kørsel.

Det var helt sikkert, at hun synes, vi var de bedste forældre i hele verden. Det varede lige ind til vi dagen efter gik rundt og støvsugede i huset, mens hun lå med dundrende tømmermænd på værelset. Hun var ikke helt tilfreds med larmen.

Gallafesten

Tags:
Back to top