Himmelfart

Fremtidens koncept

himmelfart

Fremtidens koncept

“Kan du se det for dig?” spurgte min fætter med helt overstadig og begejstret stemme. Jeg kunne umiddelbart godt se, hvor han ville hen. Min fætter havde lige fortalt mig, at han var i gang med at skabe et nyt koncept inden for serviceydelser i danske centre. På sigt ville han være til stede i alle danske centre af en vis størrelse.

Ideen havde han fået på oline.dk, da han var igang med at hjælpe en ven med at finde de rette lokaler til hans butik. Som far til en lille pige kunne jeg ikke lige få det til at passe. Men så fik jeg forklaringen. Oline.dk er en stor portal, hvor man kan finde erhvervslokaler – faktisk Danmarks største. Så der lærte jeg lige noget nyt. Hans ven ledte efter den rette butik til leje og havde støvet diverse aviser igennem for at finde nogle ordentlige lokaler. Han kendte heller ikke til Oline.dk. Men med min fætters hjælp fandt vennen de rette lokaler.

Min fætter havde allerede været i banken for at høre, om de ville lege med. Han havde lavet en heftig forretningsplan, hvor alle detaljer af hans nye koncept blev gennemgået. Han havde ikke fået svar fra banken endnu, så han gik og var ret utålmodig efter at komme i gang. Selv om han havde en god opsparing, så var krævede udviklingen af butikken alligevel en del mere kapital end han selv kunne levere.

Nærmest i sjov havde han spurgt, om ikke lige jeg havde en halv million, som jeg kunne tænke mig at investere i projektet. Faktisk forholdt det sig sådan, at jeg havde en del fri kapital. Derfor havde jeg også gerne villet høre mere konkret om planen, konceptet og mulighederne i det. For det lød som en spændende idé, som der kunne være fremtid i.

Inden jeg river en halv million ud af banken vil jeg have en god snak med min familie om,  hvorvidt de synes det er en god idé. Det er min erfaring, at når det drejer sig om så stor en beslutning, så er det bedst, at familien er enig, da det ellers kan udvikle sig til et mareridt. Og så også lige få en snak med min advokat.

 

Tags:
Back to top