Himmelfart

Forskellige redskaber i lasermaskine

himmelfart

Forskellige redskaber i lasermaskine

Som et redskab i skæringer, har en laserskæringsmaskine flere programmer. Nogle af dens velkendte applikationer er i medicin som et kirurgisk værktøj, i håndværk til øjemål og litografi som et ætsningsværktøj, i beklædningsindustrien som stof-beskærer og i metal og fabrikations-svejsning er det et skærende værktøj. Laserskæring af metaller er gjort med laser og det mest almindelige og mest gavnlige til den industrielle anvendelse. Ved hjælp af en laserskæring maskine kan metaller med komplekse profiler og konturer let og uden problemer skæres. Dens høje kvalitet og skære evne og hurtige skærehastigheder eliminerer yderligere bearbejdning eller overfladebehandling af metaller, reducerer produktionsomkostningerne og forbedrer produktiviteten af visse virksomheder, der anvender teknologien. De fremskridt i laser-skæremaskiner, som omfatter styrkelse af strålen kvalitet, laser magt, brugervenlighed og drift og materiale gør det muligt for en laserskæringsmaskine at skære metal med multi-dimensioner og rørformede profiler. Meget avancerede laserskæremaskiner med denne evne er ganske nyttige i bilindustrien. Blandt de laserskæring maskiner, der anvendes i skærende metaller er flyvende-optiske lasere, hybride lasere, punch-laser maskiner, pivot-beam lasere og pulserede lasere. Flying-optisk laser skæremaskiner har høje skærehastigheder men de er billigere på grund af deres faste X og Y-akser. De er i stand til at bevæge sig over det materiale, der skæres i to dimensioner. En mere effektiv og kraftfuld pivot-beam laser på den anden side har X-aksens kapacitet. Punch-laser maskiner er højeffekt lasere, der kan klippe metaller med op til 3.500 watt. De udfører flere opgaver, herunder standsning, mærkning, tilretning og bøjning. De er for det meste brugt til at skære den ydre del og indviklede indre konturer.

lasermaskiner

Pulserede laser maskiner på den anden side producerer høj effekt for korte perioder. De er ideelle til gennemboring på grund af deres evne til at producere høj effekt på kort tid. Det er nyttigt, da man får meget ud af maskinens intense kraft.

I forhold til overfladebehandling af metaller, så er der mange som får lavet en forchromning af nogle dele til maskinerne og her specielt motorcykler, som skal se fine ud til sommer. Det kan også være overfladebehandling af bilen, hvor man får en dybde gående behandling af lakken og afsluttes med en god voksbehandling.

Tags:
Back to top