Himmelfart

Find den rigtige gave til babyen

himmelfart

Find den rigtige gave til babyen

Nogle vil sige, at den allerbedste gave til en baby er en opsparingskonto, og dermed motivere de unge forældre til at begynde at spare op til deres barns uddannelse og fremtid. Du vil sandsynligt ikke opleve, at det ønske står på barnets ønskeseddel, men det er en rigtig god inspiration til julegaver, da det jo er en fremtidssikring af det lille barn, at det allerede fra lille af lære at spare op.

Som givere, er vi tilbøjelige til at lede efter unikke gaver, her bør man se på om gaven er noget nyttigt for nogle gange er vi tilbøjelige til at overse det faktum, at de bedste gaver vi kan give babyer er, hvad deres forældre gerne ville give dem, men ikke har råd til. Det er de ting, du kan finde på deres babys gaveliste.

 

Så, før du køber noget i gave til babyen, bør du finde ud af om der er en gaveliste, og hvis ja, hvad er inkluderet på den. Spørg evt. også forældre, familie og nære venner for at se, hvad andre har givet eller har til hensigt at give, så du ikke køber det samme som dem. En sådan kommunikation kan resultere i at samarbejde med en gruppe venner til at købe matchende gaver, eller det kan være på den måde at flere går sammen om at give en gave af større værdi. 

Back to top