Himmelfart

Få den bedste kaffe hver morgen

himmelfart

At lave en god kop kaffe er efterhånden blevet et kunststykke som mange værdsætter og det er ikke længere nok bare at have en almindelig kaffemaskine stående i hjemmet.

Man kan selvfølgelig købe disse nye maskiner med pudder eller kapsler, som laver en enkelt kop god kaffe, men vil man have den bedste kvalitet hver eneste gang, så skal man have en kaffemaskine med kværn. Det gør dig i stand til at kunne male din egen kaffe og dermed få allermest ud af smagen og dermed den bedste start på dagen du overhovedet kunne forestille dig. Hvilken maskine du så skal købe dig kommer lidt an på hvor meget du har tænkt du at spendere på maskinen kontra hvor meget kvalitet du vil have ud af den.

Hvis du vil starte ud med en billig men god kaffemaskine med kværn, så er Philips hd 7740/00 værd at anbefale. Den koster kun 999 kroner, men gør dig i stand til at lave mellem 2 og 12 kopper kaffe på en gang og samtidig kan fungere som almindelig kaffemaskine hvis du er løbet tør for bønner. Det eneste er at sige til den er at brugerne brokker sig over kanden, som er svær at hælde af uden at det drypper, så hav din egen klar eller håb på at de fikser problemet.

Alternativt kan du også lede efter en Siemens TK52001, til den dobbelte pris, men hvor kanden er god og så er den meget nem at betjene. Samtidig rengøre den sig selv efter hver kop så det skal du heller ikke tænke på. Vil du op i de dyrere klasser skulle du nok af med en 5.000 kroner og opefter, så de to modeller er bedst for begynderen.

Få den bedste kaffe hver morgenPersonligt synes jeg, at Siemens har det smukkeste design og selvom de måske ikke producerer de maskiner der laver den bedste kaffe eller er den maskine der har de fleste funktioner, så mener jeg at det er lige så vigtigt at få noget der tager sig godt ud. Det er trods alt en relativt stor maskine der skal stå på bordet i køkkenet, så er det en øjebæ er det næsten lige meget om den kan lave kaffe så englene synger.

Tags:
Back to top