Himmelfart

Et nyt år, en ny start….

himmelfart

Et nyt år, en ny start....

Efter julen og nytåret, starter der et helt nyt år…For mange starter året med intentioner om, enten at tabe sig, dyrke mere motion, eller gøre mere for sig selv.

Et af stederne, hvor man kan bruge lidt penge på sig selv, er i matas.  Hvis man har planer om, enten at ville tabe sig eller træne mere, kan man købe forskelligt løbetøj, sunde protein/slankeprodukter og meget andet. 

Man kan med fordel gå ind på matas.dk og k igge på hvilke produkter, de kan tilbyde. Der kan man også hele tiden finde de varer, der er på tilbud, hvilket også gælder for proteinprodukter og meget andet. 

 

Hvordan kommer jeg i gang?

 

Hvis man skal i gang med for eksempel at træne, kan det være en rigtig god ide at melde sig ind i et fitnesscenter. Her kan man få lagt et program og få hjælp til det man vil. Om man vil tabe sig, komme i bedre form eller eventuelt træne en gammel skade op igen, kan man altid få professionel hjælp i et fitnesscenter. Man bliver også vejet og målt, så man finde ud af, hvordan ens bmi er, og hvordan ens fedtprocent osv er. Ud fra de tal kan man hurtigt se, hvilken slags træning, der skal til. Hvis man primært vil tage sig, skal der en masse fedtforbrænding til, det kan være alt fra løb, roning, cykling, crosstrainer eller nogen af de mange ander forskellige maskiner, der findes. 

Men for at opnå den størst mulige virkning ud fra træningen, skal der også styrketræning til. For har man stærke muskler, forbrænder man mere i en hviletilstand, end hvis man ikke har trænet sine muskler.

 

Samtidig kræver det også en omlægning af kosten, hvis man vil tabe sig. Der skal både spises sundere, så man ikke indtager så mange kalorier, og samtididg skal man også indtage den rette mad, så man får en masse energi til sin træning. Men det kan være svært at finde ud af, hvad man skal spise. Derfor kan det være en stor hjælp et komme til en diætist, der laver et skema til en over, hvad man må spise, hvor meget og hvor ofte.

 

Tags:
Back to top