Himmelfart

Et godt byggetilbud

himmelfart

Vi var ganske klar over, at opgaven var mere end vi selv kunne klare. Selv om min mand Willy var en habil gør det selv mand, var det en meget større bid end han kunne bide over. Dels ville det tage oceaner af tid – tid der ville gå fra mig, familien og hans fritid – dels fordi  hans løn er så høj at det bedre kan betale sig at hyre nogle dygtige håndværkere – og endelig fordi, at til visse opgaver er det altså rigtig vigtigt at have en fagmand på, der virkelig ved hvad han gør. Der er forskel på en glad  samatør og en rigtig professionel.

Så vi surfede forbi hjemmesiden byggestart.dk for at få en ide om opgavens omfang og hvad det kunne komme til at koste. Få dage senere lå der i posten 3 tilbud fra forskellige håndværkere, der alle sammen var interesseret i at vinde jobbet. Det var dejligt at se, at det ikke var helt umuligt – og da vi havde læst alle tilbuddene igennem var vi heldigvis helt enige om, hvilket eet vi skulle vælge. Det er super vigtigt at man kan have tillid til dem man lukker ind i sit hjem. For jeg siger som englænderne – my home is my castle. Det er her jeg finder ro og tryghed. Det SKAL bare fungere, og her er det mig der bestemmer.

Et godt byggetilbud

Jeg vil ikke benægte at jeg synes det var en svær tid, men istandsættelsen stod på. Der er intet som gipsstøv der bare kan komme ind og svine over det hele. Det var en ordentlig omgang – også rengøringen bagefter, og rodet fra alle de møbler der ikke være på deres sædvanlige plads var ved at drive mig til vanvid. Det værste var næsten, da gulvene skulle slibes af og lakeres. Heldigvis havde vi mulighed for at låne et stort telt som vi satte op i haven. Så kunne alt vores skrammel stå derude og vi var ikke nødt til at flytte rundt på det hele tiden for at kunne komme til.

Lykkelig slutning

Det der tæller, er at i sidste ende blev resultatet fantastisk, og lige det vi drømte om.

Tags:
Back to top