Himmelfart

Et besøg hos tandlægen

himmelfart

Et besøg hos tandlægen

Nukender jeg personligt en række tandlæger, så jeg ved i hvilket prislejre deres løn ligger på. Den ligger på noget som mange almindelige danskere ville miste kæden af at se. Det er jo heller ikke for sjov at det koster flere hundrede kroner blot for et tjek. Tandlæger har råd til at bo i et hus tegnet og indrettet af arkitekter. De køber mobiltelefoner og tablets såsom ipad mini, som vi andre kun tør drømme om. Disse tanker er med til at jeg sparer på tandlægebesøg – altså de steder det kan lade sig gøre.

Bideskinne

Men seneste besøg hos tandlægen blev ikke et billigt besøg.Jeg har nemlig for nyligt været inde og snakke med min tandlægen omkring mit problem med at jeg skærer tænder. Her gav han mig det råd om at skaffe mig en bideskinnen til at have på om natten. Han fortalte at det ville være en fremtidig investering. Tænder tager nemlig meget skade af at man skærer tænder, så de kan ende med at være helt ødelagte senere i livet. Så ville det ende ud i en dyrere tandlægeregning i det lange løb. Derfor valgte jeg at investere mine knap fem tusinde kroner hos tandlægen. Hvilket iøvrigt skulle være en billig pris for en bideskinne. Men det var altså meget for mig og min pengepung. Men så skal der vel bare knokles noget med i fremtiden. Jeg har dog hørt at der er mange penge at spare på tandlægeregningen hvis man er medlem af sygeforsikring Danmark. Her giver de nemlig en række tilskud. Dog er man nødsaget til at være medlem af Danmark som også koster sov pris. Så hvad burde man gøre?

Tags:
Back to top