Himmelfart

Endnu en vinter i danmark

himmelfart

Og det bliver bare en af de sidste. Min flinke flinke chef har givet mig afspadsering på statensregning fordi det åbenbart er billigere end at have mig med på øvelse. Og det er da fedt nok hvis det ikke havde været januar og jeg lige havde haft 14 dages juleferie. For nu fik jeg jo set alle i juleferien så det var ikke så såecielt at have 14 dages ferie når alle er på arbejde alligevel. men jeg tror det vigtigste jeg lærte var at jeg skal tagemere på ferie. Jeg skulle simpelthen bare have købt en billig afbudsferie til et eller andet skodsted med sol. For det er helt sikkert det der gør mig så skidesur og deprimeret. Det var hyggeligt at besøge venner og familie og så alligevel en belastning. For jeg bor på en kaserne i jylland og hele min omgangskreds er på sjælland nærmere københavn og storkøbenhavn. Jeg hader jylland men nu var det der jeg kunne få et job så det må jeg jo bare leve med. Men det betyder så at jeg skal overnatte hos folk og jeg føler mig som en belastning og det er faktisk ikke særlig rart men det er jo ikke sådan at der er nogen der gider komme til jylland for at besøge mig. Føler lidt at jeg har mistet venner jeg har kendt i 10,15 og 20 år. Det er bare ikke særlig rart. Det et måske osse bare min vinter depression der taler og nøgleordet og pointen i det hele må være at jeg næste gange planlægger min ferie og tager et eller andet sted hen.

 

Afbudsrejse

For jeg sad og kiggede på afbudsrejser men først da jeg havde fået ferie og der var de alligevel steget en god del siden jeg kiggede på dem i juleferien. Men det var det jeg skulle have gjort. Billigt fly + lejlighed i et og så noget morgenmad. Der behøves ikke engang være mad inkluderet, så billeje så jeg kan komme ud og se nogle ting. Biludlejning kan jeg ordne hjemmefra via billeje-pris.dk så sammenligner de priser på lokale biludlejere så jeg faktisk kan booke en bil hjemmefra og faktisk køre med det samme. Så behøves jeg heller ikke bruge til på at finde en dernede og så er det osse gjort så er der ingen kolde fødder. 

Endnu en vinter i danmark

Tags:
Back to top