Himmelfart

Endelig fest

himmelfart

Så er det endelig ved at være tid for den indflytningsfest, som jeg faktisk burde have holdt, da jeg flyttede ind. Jeg bor sammen med min veninde Ninna. Jeg flyttede ind i lejligheden hos hende for et halvt år siden. Hun havde tidligere boet sammen med en anden veninde, som nu var flyttet sammen med sin kæreste. Da den veninde flyttede ud, flyttede jeg ind. Det var helt vildt skønt, at jeg kunne det. Jeg har det så godt sammen med min veninde, og det er bare det bedste i verden, at vi kan bo sammen. Da jeg flyttede ind, snakkede vi om, at vi skulle holde en indflytningsfest. Min veninde Ninna havde nemlig heller ikke holdt sådan en fest, da hun flyttede ind, så nu var det altså ved at være på tide.

Tiden er dog fløjet af sted, og nu er der gået et halvt år. Vi har endnu ikke holdt den fest, men jeg er sikker på, at det sker meget snart. Vi har nemlig aftalt en dato, og vi har da også gjort os nogle forberedelser. Vi har for eksempel bestilt Isterninger fra scotsman.dk, men vi har også købt chips, dip og chokolade til festen. Vi er dermed godt i gang med de mange forberedelser.

Alle de mennesker

Endelig fest

Vi har inviteret ret mange mennesker, og da vi snakkede om det forleden, kom vi til at tænke på, om der overhovedet er plads til alle de mennesker i vores lejlighed. Der har dog tidligere været holdt fester, hvor vi har været mange mennesker. Vi må derfor bare klemme os lidt sammen. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget, jeg er sikker på, at det bliver rigtig hyggeligt.

Nå, men ellers er vi vist også ved at være klar. Det eneste, som jeg mangler, er at bage pølsehorn til alle gæsterne. Det skal nemlig være den natmad, som gæsterne skal have. Der plejer altid at være nogle af gæsterne som er ved at dø af sult i løbet af natten, og så er pølsehorn altså bare den perfekte mad. Hurtigt og nemt, og så kan de fleste lide dem.

Tags:
Back to top