Himmelfart

En god forfatterinde

himmelfart

Selvom jeg godt kan lide at læse faglitteratur, er det dog det skønlitterære der trækker mest i mig. Der er ikke noget mere afslappende end at smide sig i sofaen med en god bog, som fanger en. Jeg læser alt lige fra krimigenren til digte. Jeg er netop i gang med en digtsamling af Majse Aymo-boot som har skrevet en bog, der hedder ”Spørgsmålene”. Bogen består simpelthen af en masse spørgsmål, og det er virkelig nogle gode nogle.

 

Eksempler på spørgsmål

En god forfatterinde

Nogle af spørgsmålene man støder på, er nogle man kan nikke genkendende til – noget der måske også har undret én selv, uden at man helt specifikt har kunne sætte ord på sin undren. ”Er ting mere sande, hvis de rimer?” spørges der for eksempel. ”Forsvinder penge i deres fysiske form?” lyder et andet spørgsmål. Mange af spørgsmålene fik mig til at grine – der var eksempel på dagligdags spørgsmål, som vi ubevidst bruger hele tiden, men som det er svært at finde den egentlige mening med: ”Bliver det ikke godt at komme væk fra København?” og ”Er der kage?” efterfulgt af spørgsmålet: ”Kommer vi så, hvis der er kage?”.  Jeg kunne blive ved med at remse spørgsmål fra bogen op, men det er altid svært at forklare, hvorfor man synes, en bog er god. Det eneste jeg kan sige er, at bogen på en eller anden måde ramte plet. For at finde ud af, om man synes det samme, er der ikke andet for end at læse bogen. På Litteratursiden.dk kan man følge med i anmeldelser af nye bøger og læse om både dansk og udenlandsk litteratur. 

Jeg hørte fra min veninde, at der kommer et rigtig godt litterært program i fjernsynet snart, og jeg håber, at jeg kan nå at skaffe mig et antennekabel til min antenne inden da. Jeg vil kigge lidt hos Kabel Xperten efter det rigtige kabel.

Tags:
Back to top