Himmelfart

Dyr eller billig

himmelfart

Dyr eller billig

Mange gør brug af deres økonomi som undskyldning, for ikke at investere i alarmer til boligen. Dette er dog langt fra en valid undskyldning, da det er de absolut færreste alarmer, der rent faktisk koster mange penge, i forhold til hvor meget de bidrager med.

 

Hvis du er en af dem, der bruger din økonomi som undskyldning, så bør du overveje hvor meget disse alarmer rent faktisk gavner i hjemmet. Alle disse alarmer kan være med til at redde både dit eget og din families liv, hvilket naturligvis er en investering værd.

 

Siden brandalarmer blev en nærmest fast del af de danske hjem, er antallet af dødsfald med boligbrand som grundlag faldet drastisk. Dog forholder det sig således, at det langt fra er størstedelen af den danske befolkning, der gør brug af tyverialarmer i hjemmet, hvilket betyder, at der bliver foretaget hele fem indbrud i timen i Danmark. Det gør Danmark til det land, hvor der forekommer flest indbrud i hele Europa, hvilket er forholdsvis drastisk, når man tager de andre landes indbyggertal i betragtning.

 

Hvis du ønsker at beskytte dig og din familie, så er det absolut en god idé at investere i forskellige alarmer til hjemmet. Du har nærmest ingen jordisk chance for at slippe ud af din bolig, hvis ikke du har en brandalarm til at alarmere dig – særligt hvis branden starter, når du og familien ligger og sover, så har du absolut ingen chance for at mærke varmen eller lugte røgen før det er for sent.

 

Det er vel det som det hele går ud på, at holde familien og en selv i sikkerhed, ellers kan det hele da også være lige meget. Derfor tror jeg også utrolig mange mennesker ofte tit vælge en dyre løsning end de rent faktisk behøver, folk kan nemlig godt lide at føle sig sikre og sikre dem som de holder allermest af. Men du behøver altså ikke vælge den allerdyreste bare fordi du gerne vil være sikker, der findes man små forsikringer som også giver dig alt det du har brug for uden alt det du ikke har brug for.

Tags:
Back to top