Himmelfart

Det var en af de dage

himmelfart

Du kender dem sikkert godt fra dig selv – eller har hørt om det. Af en eller anden grund virkede alarmen ikke. Det betød, at jeg ikke lige kom op kl. seks, som havde været planen. Jeg skulle til samtale på en interessant stilling om formiddagen. En stilling, som jeg meget gerne ville have fingrene i. Men nu var klokken altså bare langt mere end klokken burde være.

Af med guldklumpen

Inden jeg for alvor kunne gøre mig klar til min samtale, skulle jeg lige have min datter i børnehave. Så der var lige det sædvanlige morgenritual, som skulle køres igennem – på rekordtid: Vække blidt, give morgenmad, børste tænder, give tøj på, smøre madpakke, finde frugt, tage overtøj på og så ellers af sted på cyklen til børnehaven. De fleste, som har børn, vil sikkert give mig ret i, at det langt fra er altid, at man kan køre morgenens program igennem uden komplikationer. Det kunne jeg da heller ikke. Så det kom faktisk til at vare længere end normalt. Det betød, at jeg et pænt stykke bag min oprindelige tidsplan.

Skår i tidsplanen – og mit dæk

Da min datter var godt afleveret, fræsede jeg hjem for at gøre mig klar til samtalen. Desværre kørte jeg over nogle glasskår halvvejs hjemme. Derfor måtte jeg trække hjem de sidste 2 kilometer. Det havde tidsplanen ikke særlig godt af. Faktisk var jeg nu så langt bagud, at jeg ikke ville kunne nå at komme til samtalen.

Udsættelse – puha

Derfor var der kun EN ting at gøre. Jeg måtte ringe til personalekonsulenten og lægge kortene på bordet. At fortælle, at hele årets uheld var regnet ned over mig i dag og at jeg derfor ikke havde mulighed for at møde til den aftalte tid. Det blev modtaget godt. Vi aftalte en tid om eftermiddagen.

Tid til selvforkælelse med Biotherm

Pludselig havde jeg god tid. Derfor besluttede jeg mig for, at ny ville jeg forkæle mig selv – godt og grundigt, så jeg gik ombord i mit lager af forskellige Biotherm cremer og andet godt. Det gav et kick og jeg var klar!

Tillykke – jobbet er dit
Jeg havde en fantastisk samtale – til trods for de indledende udfordringer. Faktisk gik det så godt, at jeg fik jobbet.

Det var en af de dage

Tags:
Back to top