Himmelfart

Det skal da prøves

himmelfart

I mange år er min mand og jeg taget til diverse hoteller rundt omkring Middelhavet, hvor vi kunne få sol, strand og svømmepøl. Det hang også sammen med, at vores datter, Else, var med på disse ture. Nu er det bare det, at Else er blevet voksen og flyttet hjemmefra.

Hun er derfor ikke en nødvendig del af ligningen, når der skal vælges ferie. Vi kan nu kigge på andre muligheder, og det gør vi.

Faktisk er der allerede et par spændende bud på bedding. Et af de mere seriøse bud er vingårdsferie i Italien. Hverken min mand, Niels, eller jeg har prøvet det før, men er da nysgerrige på, om det er noget for os at holde ferie på vingård.

Det er ikke fordi nogen af os drikker så meget vin at det gør noget. Men der er bare noget ved de billeder, som man ser fra disse områder. Det ser så idyllisk ud. Derfor valgte vi at søge på “rejse vingård” for at se, hvad der bød sig. I den forbindelse dukke vingaardsferie.dk op på skærmen og det lød spændende.

Det skal da prøves

Først til sommer

Det er dog ikke noget, der skal ske lige med det samme. Det skal først være til sommer. Jeg vil nemlig stadig have min varme. Selv om den italienske mad er noget af det bedste jeg ved, vil jeg også have, at jeg kan rende rundt i shorts og hygge mig. Jeg tror, at det vil være en kold fornøjelse, hvis vi tog afsted på denne årstid. Men at være i Italien, når det er varmt og hyggeligt er en helt anden snak. Jeg kan godt se en vis hygge ved at få noget at spise ned på torvet i den lokale landsby eller nyde den mad, som “mama” på vingården tilbereder.

Inden vi kommer dertil, er der en lang, kold vinter, som skal overstås. Jeg er IKKE til vinter og kulde. Derfor har jeg da heller aldrig været på skiferie. Mange af mine venner har prøvet at lokke mig med på skiferie. Når de fortæller om alt det sjove, der foregår, lyder det da meget godt. Det er bare ikke lige det, som jeg forestiller med ved en god ferie: At ase og mase op og ned af nogle bjerge, imens det er hamrendre koldt. Men det er jo heldigvis sådan, at vi har forskellige ideer om, hvad der er godt. Tænk engang hvis vi alle sammen bare var helt kulrede med at tage til Harzen i Tyskland for at købe kukure og hvad man nu ellers kan få på de kanter.

Intet er bestemt endnu, officielt. Jeg kan dog godt mærke, at jeg synes godt om ideen om en ferie på en vingård i Italien. Hvis det bliver det, så forestiller jeg mig, at min mand og jeg tager bilen derned, så vi også kan komme rundt dernede. Så skal der også lige indregnes i hvert fald en overnatning undervejs, men det er jo heller ikke noget problem. Det bliver så bare en del af turen.

Tags:
Back to top