Himmelfart

Det kan være svært at finde på

himmelfart

Som skilt mand med 3 skønne og dejlige børn kan det være svært at finde på alle de gaver de skal have til fødselsdage og jul. Jeg har også altid givet dem gaver til påske, og min gamle far på 80 giver også altid mig en stor julecheck så jeg kan købe gaverne fra ham også. Far er slet ikke til pengegaver og der kan godt være lidt af en prøvelse at blive ved med at finde på. Det var noget nemmere dengang de gik i spåner med julelys i øjnene når de fik kataloget fra Fætter BR. Dengang satte de krydser i hele kataloget ved det hjertet begærede, og det var meget nemt at smutte fra arbejdet en formiddag og få det hele overstået.Sådan er det desværre ikke længere, og det bliver sværere og sværere. Det der med gaver det er og bliver en kvindeting. Jeg har slet ikke fået sagt, at mine børn er Ove på 24 – snart 25, Børge på 20 og lille Yvonne der netpå er blevet 15. For bare 2 år siden ønskede Yvonne sig udelukkende det hun fik og var altid glad og tilfreds; men her som 15 årig teenager i fuldt flor, er det modetøj hun tænder på, og det kan næsten kun gå galt for en håbløs gammeldags far (i hendes øjne) som mig.

Far har fået en åbenbaring

En kollega gjorde mig opmærksom på, at der kunne være store fordele i at handle på nettet, og jeg fandt en butik, Andpants, hvor de har et kæmpe udvalg af mærkevarer, og kvalitets tøj og sko. Ydermere er det den slags tøj som begge drengene er helt vilde med at gå i, specielt Vans. Det har godt nok lettet mine gaveindkøb, jeg skal bare lytte lidt efter når de snakker, så bestiller jeg på nettet, og den gamle håbløst mode forladte far har pludselig fået en helt ny status, nu kan jeg jo finde ud af at være med. Drengene er helt vilde med det de har fået indtil videre, og det er også noget sjovere at give en rigtig gave end at give penge eller et gavekort til et center.

 

Det kan være svært at finde på

 

Tags:
Back to top