Himmelfart

At låne peneg kan være svært

himmelfart

At få et lån trods RKI er ikke altid så nemt. Der er mange services, der reklamerer med, at man kan låne penge hos dem, selvom man er med i RKI. Men det er langt fra alle låneudbyderne, der rent faktisk holder det, de lover, ligesom så mange andre selskaber i så mange andre brancher. Så selvom de måske får det til at lyde nemt at låne penge, så er det ikke altid særlig nemt, når man er kommet i RKI.

Et puslespil at finde rundt i

At skaffe et lån trods RKI kan være en svær opgave, men hvis man bare ved, hvilke udbydere man skal kontakte, så kan det rent faktisk godt lade sig gøre at låne penge, selvom du har en uheldig baggrund rent økonomisk. Der er udbydere derude, som er gode nok, og som du sagtens kan låne penge af. Men du skal bare sørge for at tænke dig om, inden du vægler at låne penge.

For hvis du ender med at låne fra et selskab, som ikke er særlig venlige eller medgørlige, så kan det være svært at danse rundt med dem, eller få dem til at låne dig penge til at starte med. Så sørg for at tjekke alle dine muligheder, når du skal låne penge. Også selvom du er i RKI, for det kan virkelig betale sig for dig i sidste ende. 

Back to top