Himmelfart

Alt i en rengøringsmaskinen

himmelfart

At gøre hjemmet rent kan være noget af en opgave og man ender ofte med blot at køre den ugentlige rutine og så gemme al den grundige rengøring til den store forårsrengøring.

Når du så endelig kommer hertil skal du pludselig have fat i et hav af forskellige maskiner og rengøringsmidler alt efter hvad det er du skal i gang med. Men her er det så at der findes en maskine, der stort set kan det hele.

Alt i en rengøringsmaskinenDenne magiske maskine er selvfølgelig en dampstøvsuger, som måske ikke er så kendt blandt de almindelige danskere. Den er først ved rigtig at vinde indpas nu, men grunden til at du bør investere i den er at den er en blanding i mellem en våd/tør støvsuger og en damprenser. Den kan altså suge al slags snavs op og så kan den skyde damp ud for at rense ordentligt igennem.

Dette kan man bruge til for eksempel at klare næsten hele badeværelset med blot den maskine. Tæpperne inde i stuen kan man også køre igennem og det stopper selvfølgelig ikke der.

I mange af tilfældene behøver man slet ikke at bruge andre rengøringsmidler, da dampen simpelthen generer så høj varme at bakterierne bliver dræbt og snavset løsner sig.

En dampstøvsuger er selvfølgelig ikke helt billig når den kan alle disse ting og du skal nok regne med omkring 4.000 kroner for en god model. Generelt bør du kigge efter mærkerne Polti og Kärcher, som er de modeller der har det med at få bedste anmeldelser og vinde i tests. Hvilken model du vælger kommer lidt an på, hvor mange funktioner du gerne vil have med, hvor meget den må larme og hvor kraftig den er.

Det kan også være overvejelsen værd at leje den i et byggemarked eller hos en professionel. Det koster normalt ikke ret meget og når man tænker på hvor sjældent normale mennesker egentlig har brug for den, så kan et køb være en stor investering.

Du kan eventuelt også vælge at gå sammen med nogle venner eller måske nogle familiemedlemmer. Så kan I alle få gavn af den og udgiften bliver langt mindre. Deet optimale vil naturligvis være, at I så samtidig bor relativt tæt på hinanden.

Tags:
Back to top