Himmelfart

Advarsel mod at låne penge

himmelfart

Advarsel mod at låne penge

Der er mange unge der tager et par hurtige lån på nettet. Selvom vi har allesammen har fået tudet ørerne fulde af hvor farligt det er at låne penge, så kan vi simpelthen ikke styre os.

Jeg kan egentlig godt forstå vi ikke kan styre os, men det bliver vi desværre nødt til alligevel. For hvis vi ikke styrer os, så ender vi med at låne penge uanset de mange advarsler.

Og har vi først lånt penge, så skal vi også betale dem tilbage med alt hvad der kommer på af renter, gebyrer osv.

Desværre er der mange af os, der først opdager dette alt for sent. Så sent, at vi måske slet ikke kan betale afdragene. Og betaler vi ikke afdragene til tiden, så er vi godt på vej til at blive registreret i RKI (hvilket skaber en masse yderligere problemer: http://www.bovik.org/rki-lan-her-kan-man-lane-penge-trods-rki-registrering-2/)

Jeg håber selvfølgelig at du, kære læser, ikke har nogen lån – og at du heller ikke kommer til at få nogle.

Men har du allerede et eller flere lån, så synes jeg du skal overveje om det er værd fx. at *søge noget gældsrådgivning*. Ikke mindst fordi det gælder om at komme ud af gælden så hurtigt som muligt.

Jeg har iøvrigt hørt mange, der siger at lån først bliver et problem når man har for mange af dem eller når lånene bliver for store. Men det er jeg bestemt ikke enig i. Som jeg ser det, så er ethvert lån et problem. Selv et lille sms lån kan være et problem og det samme gælder alle de mange fancy expres lån der bliver tilbudt dig på nettet.

Lad nu være med at tage et lån. Det er virkelig, virkelig en dårlig ide (og det burde du egentlig også godt kunne sige dig selv når du tænker nærmere over det).

Det er kun ved køb af fast ejendom eller sådan noget, at det måske kan være en ide at tage et lån. På ethvert andet tidspunkt, så er det en virkelig, virkelig dårlig ide.

Tags:
Back to top